Esti aici
Femeia.ro > Familie > Meseria de parinte se invata!

Meseria de parinte se invata!

Iti mai amintesti cum era sa fii copil, ce simteai atunci si care erau nevoile tale? Cum erau relatiile cu parintii tai? Exista amintiri care iti aduc bucurie sau pe care ai vrea mai degraba sa le uiti?

Parent’sToolshop este o metodologie de parenting aparuta in Statele Unite, gandita pentru copilul de astazi, in contextul lumii in care traieste, dar mai ales pentru viitor. Jody Johnston Pawel, parintele acestei metodologii, a pus laolalta 100 cele mai eficiente tehnici care ii ajuta pe parinti sa constientizeze care sunt convingerile lor si in ce fel acestea impiedica dezvoltarea independenta, armonioasa, a viitorului adult, care este comportamentul lor acum, fata de copii, si care este impactul acestuia pe termen lung.

Nu este un manual pentru dresat copiii, ci despre cum le devenim sprijin, modele si sursa de iubire neconditionata, oferindu-le ceea ce au nevoie, cand au nevoie, invatandu-i totodata sa le pese de ceilalti, sa contribuie, sa aiba spirit comunitar, sa fie responsabili pentru ei si pentru ceilalti, sa gandeasca pentru ei si sa faca alegeri constiente.

Jody Johnston Pawel este de mai bine de 30 de ani lider mondial in educarea parintilor, facilitand cursuri pentru mii de parinti, educatori, consilieri, profesori si psihologi din SUA si din intreaga lume. Se afla la a doua generatie de consilieri parentali, singura din lume cu acest statut. A preluat munca parintilor ei si a dus-o mai departe, facilitand, alaturi de ei, workshop-uri de parenting, inca din adolescenta. In 2010 a certificat-o cu incredere pe Urania Cremene, sa impartaseasca parintilor din Romania munca si misiunea ei de o viata.

Citeste si: Parenting prin ochii copilului

Pe 22 Februarie 2014, Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop Romania si Lumea lui Momo te invita sa o cunosti pe Jody Johnston Pawel, lider mondial in educarea parintilor – in cadrul conferintei nationale „Parenting prin ochii copilului”. Mai multe despre Jody gasesti pe www.parentstoolshop.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns