Esti aici
Femeia.ro > Familie > Milupa: Cel mic papa cu placere sau primesti banii inapoi

Milupa: Cel mic papa cu placere sau primesti banii inapoi

Milupa este aproape de micutii pofticiosi oferind produse cu gusturi delicioase si prietenoase cu burtica celor mici.

In jurul varstei de un an, micutii isi manifesta tot mai pregnant personalitatea, in special cand este vorba de mancare, astfel ca este posibil sa refuze un aliment sau chiar lapticul.

Pentru bebelusii cu pretentii, Milupa a demarat la nivel national campania „Cel mic papa cu placere sau primesti banii inapoi” in toate lanturile de magazine partenere. In perioada 10 februarie – 10 aprilie 2012, poti cumpara orice produs Milupa Milumil Junior sau cereale Milupa si daca micutul nu este fericit cu gustul, primesti banii inapoi.

Da-i ce-i place celui mic si castigi mai mult laptic

In plus, in aceeasi perioada, mamicile si taticii care cumpara 1,2 kg de Milumil Junior din hipermarketurile Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real pot castiga unul din cele 55 premii:

  • 5 x Milumil Junior pentru 1 an (cate 1 premiu pentru fiecare retea de hipermarketuri)
  • 50 x Milumil Junior pentru 1 luna (cate 10 premii pentru fiecare retea de hipermarketuri)

Pentru a te inscrie in promotie, este suficient sa cumperi 1,2 kg de Milumil Junior* (orice combinatie de ambalaje) din magazinele participante la promotie in perioada 10 februarie – 10 aprilie 2012. Iar apoi sa trimiti un SMS la 1850 (numar cu tarif normal) cu numarul bonului fiscal si numele magazinului de unde ai achizitionat lapticul (Ex.: 876numemagazin).

Comments

comments

Lasă un răspuns