Esti aici
Femeia.ro > Familie > Nestle Honey Cheerios – cereale cu miere pentru un mic-dejun distractiv

Nestle Honey Cheerios – cereale cu miere pentru un mic-dejun distractiv

Servirea micului dejun in fiecare dimineata este un indice al unei nutritii echilibrate.

De aceea, o provocare este ca alimentatia familiei, si in special a copilului, sa includa feluri de mancare variate si pline de culoare chiar de la prima si cea mai importanta masa a zilei.

Astfel il poti tine aproape de programul de masa, de bunul obicei de a manca alaturi de familie si de a incerca noi alimente imbogatite cu substante nutritive.

Acum, cerealele Nestlé Honey Cheerios aduc o combinatie delicioasa de cereale integrale si miere aurie, fiind astfel o solutie practica pentru un mic-dejun hranitor si gustos.

Cerealele integrale si mierea ofera un aport de minerale si vitamine necesare micutului tau si, in plus, forma amuzanta de „O” a cerealelor ii va distra pe cei mici, transformand micul dejun intr-un prilej de bucurie.

Cu Nestlé Honey Cheerios copiii pot savura un gust special la inceputul zilei intrucat contine vitamine, fier, calciu si cereale integrale. O portie de 30g de Nestlé Honey Cheerios asigura 25% din DZR de 8 vitamine si fier si 10% din DZR de calciu.

Gustul irezistibil de miere delicioasa al cerealelor Nestlé Honey Cheerios va completa cu usurinta alimentatia copilului tau, oferindu-i nutrienti necesari si starnindu-i imaginatia si buna dispozitie pentru intreaga zi.

Comments

comments

Lasă un răspuns