Esti aici
Femeia.ro > Familie > (P) Alege cadoul perfect de Craciun de la AVON

(P) Alege cadoul perfect de Craciun de la AVON

A mai rămas foarte puțin timp până la Crăciun, dar cu siguranță mai trebuie să cumperi câteva cadouri pentru ce dragi. AVON îți vine în ajutor, oferindu-ți o gamă variată de produse, perfecte pentru această ocazie.

Sărbătorile de iarnă sunt momentul în care ne gândim mai mult decât o facem de obiceila cei dragi, iar tradiția cadourilor de Crăciun este, poate, cea pe care o iubim cel mai mult. Deși ar trebui să alegem cadourile din timp, mulți dintre noi lăsăm cumpărăturile pe ultima sută de metri. Din fericire, pe AVON.ro găsești ce cadou îți poftește inima, fie că vrei să îl dăruiești mamei, fratelui, iubitului, colegei de birou sau nepoțelului.

Ursulet C17

Ursuletul Avon, un cadou cu impact

Vom începe lista de sugestii prezentându-ți cel mai simpatic ursuleț de pluș, cadoul ideal pentru cei dragi. Ce are el special? Dacă vrei să faci o faptă bună în Ajun de Crăciun, ursulețul te ajută. Încasările pe acest produs sunt donate integral Campaniei pentru sănătatea sânilor! Pe ambalajul produsului vei găsi un cod ce trebuie introdus pe platforma www.doneazacuavon.ro. Vei alege apoi pe cine anume vrei să ajuți și asta este tot!

De asemenea, AVON îți mai pune la dispoziție câteva seturi speciale și produse la prețuri foarte avantajoase!

Idei de cadouri pentru ea

_MG_1288

_MG_1308

Pentru femeile dragi ție, găsești pe site setul Contururi strălucitoare (format din mascara și contur pentru ochi), setul Naturals cu ceai verde și castravete (format din mască exfoliantă, exfoliant pentru față și 2 în 1 loțiune tonică și de curățare), setul Volum fără limite (format din peria compactă și tratamentul leave-in pentru volum), apa de toaletă Unique Rose pentru Ea la un preț special și multe, multe altele.

Idei de cadouri pentru El

_MG_1298

Bineînțeles, AVON a pregătit și cadouri pentru bărbați, cum ar fi setul Doză de energie (3 în 1 șampon/balsam/gel de duș, 2 în 1 gel de ras și curățare, 2 în 1 loțiune și balsam după ras) sau apa de toaletă Our Story, la un preț special.

Idei de cadouri pentru prichindei

IMG_8889

Să nu uităm nici de copii! Dacă vrei să îi dăruiești ceva celui mic, pe lângă ursulețul de pluș mai sus amintit, AVON a pregătit pentru ei setul Arome fructate, care conține o vopsea pentru desene pe piele, un spray pentru descurcarea părului și un gel de duș și spumant de baie.

Ofertele AVON de sărbători, potrivite pentru fiecare, costă între 13,99 și 35,99 RON și pot fi găsite online, pe AVON.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns