Esti aici
Femeia.ro > Familie > Parenting prin ochii copilului

Parenting prin ochii copilului

Iti mai amintesti cum era sa fii copil, ce simteai atunci si care erau nevoile tale? Cum erau relatiile cu parintii tai? Exista amintiri care iti aduc bucurie sau pe care ai vrea mai degraba sa le uiti?

Copilaria ne influenteaza puternic viata de adult si apoi viata de parinte. Iar emotiile si trairile puternice, le mai pastram si astazi, pentru ca ele ne vor ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla in interiorul copilului nostru, prin ele ne ajutam copilul sa aiba incredere in el, se faca auzit, vazut si sa se simta in siguranta.

Depinde de noi sa ne crestem copilul frumos, iar sa fii parinte bun se poate invata.

Parent’s Toolshop este o metodologie de parenting aparuta in Statele Unite care ii ajuta pe parinti sa constientizeze care sunt convingerile lor, care este comportamentul lor acum, fata de copii, si care este impactul acestuia, pe termen lung.
Metodologia propune 100 de tehnici care construiesc, prin aplicare consistenta, iubire neconditionata si schimbarea convingerilor parintilor, oferind stima de sine copilului. Toate studiile demonstreaza ca adultii au scoruri mici la stima de sine, acesta fiind ingredientul minune pentru reusita in viata.

Fiecare tehnica se sprijina pe o alta si se hranesc reciproc. Este o stiinta a comunicarii cu copilul, a intelegerii felului in care copiii gandesc – si de ce gandesc asa, a intelegerii nevoilor lor si atentiei fata de unicitatea copilului, in unicul scop de a-i ajuta sa-si atinga potentialul maxim, in non-competitivitate si non-egoism.

Nu este un manual pentru dresat copiii, cum multi parinti percep in mod extrem de eronat parentingul. Nu este despre cum sa-i facem sa faca ce vrem noi, ci despre cum le devenim sprijin, modele si sursa de iubire neconditionata, oferindu-le ceea ce au nevoie, cand au nevoie, invatandu-i totodata sa le pese de ceilalti, sa contribuie, sa aiba spirit comunitar, sa fie responsabili pentru ei si pentru ceilalti, sa gandeasca pentru ei si sa faca alegeri constiente.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta metoda de a relationa cu puiul tau, Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop Romania si Lumea lui Momo te invita pe 22 februarie sa o cunosti pe Jody Johnston Pawel – parintele metodologiei Parent’s Toolshop, lider mondial in educarea parintilor – in cadrul conferintei nationale „Parenting prin ochii copilului”.
Participand la aceasta conferinta vei avea sansa sa afli de la unul dintre cei mai apreciati experti de parenting din lume – Jody Pawel –  cum iti poti consolida relatia cu propriul copil, cum poti gasi calea de a ajunge la el fara metode coercitive, sprijinindu-l sa creasca independent, responsabil si cu stima de sine.

„Eu vreau libertate – ai mei ma vor responsabil” – despre cum sa cresti un copil independent si responsabil, si „Mami, tati, nu o sa fiu fetita toata viata. Cum o sa fiu eu, ca femeie?” – despre cum sa cresti o fata care sa ajunga o femeie implinita si cu incredere in propria-i persoana – sunt cele doua module ale conferintei, sustinute de Jody Pawel si Urania Cremene, pe durata celor noua ore de prezentari si discutii.

Conferinta se va desfasura la Crystal Palace Ballroom, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti. Amanunte gasesti la adresa www.conferinteleuraniacremene.ro  
 

Tarife si conditii de participare:
1. Conferinta Full Day  – 390 lei/persoana (participare la ambele module, masa de pranz, pauzele de cafea incluse) – 22 februarie 2014
2. Conferinta Half Day – 250 lei/persoana (participarea la un modul, pauza de cafea inclusa)
3. Cina cu Jody Pawel (21 februarie 2014,  ora 18.30) – 150 lei
4. Pachet special conferinta + cina – 490 lei/persoana
5. Pret special pentru al doilea parinte: 50% discount din tariful standard.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns