Esti aici
Femeia.ro > Familie > Povetele mami

Povetele mami

Ai asteptat cu nerabdare sa vina bebe si acum ti-e frica si sa-i schimbi scutecul? mami ti-a pregatit in octombrie un ghid simplu pentru parinti complicati, in care gasesti tot „necesarul” de bebe.

Afla cat de sanatos este puiul tau facand testul din revista si invata cum sa-l protejezi de locurile periculoase din casa. Esti insarcinata? Citeste lista medicamentelor interzise, dar si ce carti din „bibliografia” sarcinii te pot relaxa. Primesti cadou un CD – Povesti cu povete, citite de Itsy si Bitsy!

Maiamanii intelepti din Galaxia Xarazon i-au invatat pe eroii Itsy si Bitsy toate regulile de supravietuire de pe planetele cunoscute lor. Pe Pamant insa, copiii i-au invatat pe cei doi eroi cum este mai bine sa traiesti aici.

Platforma educativa ITSY BITSY include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si online, portalul itsybitsy.ro si Evenimentele Itsy Bitsy, unde Itsy si Bitsy intra in contact direct cu copii pamanteni si parintii lor. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari-Constanta, Targoviste, Focsani, Braila, Galati, Slobozia, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Botosani, Suceava, Tulcea, Alexandria, Giurgiu, Resita si online pe www.itsybitsy.ro.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns