Esti aici
Femeia.ro > Familie > Proaspătă mămică? Iată ce haine pentru nou născuți nu ar trebui să îți lipsească iarna aceasta

Proaspătă mămică? Iată ce haine pentru nou născuți nu ar trebui să îți lipsească iarna aceasta

Meseria de mămică poate fi pe cât de minunată, pe atât de provocatoare! Nu îți dorești decât ce este mai bun pentru puiul tău – iar hainele nu fac excepție. Pentru noile mămici, sezonul rece vine cu o mulțime de provocări.

Dacă vrei să fii pregătită pentru venirea iernii, urmează următoarele recomandări când alegi haine pentru nou-născuți și nu îți mai rămâne decât să te bucuri de anotimpul rece împreună cu cel mic.

haine nou nascuti

Iată o listă cu haine pentru nou nascuti care sunt un must-have pentru toate mămicile:

  1. Body bebeluși

Atunci când ne gândim la haine nou nascuti, body-urile sunt nelipsite. Ele au fost special create pentru bebelușii între 0 și 2 ani.

Marele avantaj al unui body pentru bebeluși este că acesta poate fi purtat în casă, afară, pe sub hăinuțe și chiar pe post de pijama.

  1. Căciulițe copii

În primele luni de viață, experții recomandă ca cel mic să aibă în permanență capul acoperit când ieșiți afară. Dintre hainele pentru nou născuti, nu trebuie să îți lipsească și câteva căciulițe. Motivul este că bebele este încă sensibil la schimbările de temperatură și, astfel, te asiguri că aerul rece nu îl va afecta.

  1. Pantaloni cu botoșei

Este foarte important ca celui mic să îi fie cald în timp ce se simte confortabil pentru a se mișca în voie. Optează de fiecare dată pentru astfel de haine pentru nou nascuti, cum sunt și pantalonii cu botoșei. Aceștia trebuie să fie prevăzuți cu un elastic flexibil, care să nu îl incomodeze pe cel mic.

Atunci când vine vorba de îmbrăcămintea celui mic, există câteva reguli de aur pe care orice mămică le cunoaște și le urmează cu sfințenie. Iată ce secrete știe o mămică când își îmbracă puiul în haine pentru nou născuți:

  • De fiecare dată când ieșiți afară, copilul tău trebuie să poarte un strat de haine mai mult decât tine. Această recomandare vine chiar de la Societatea Română de Pediatrie și este esențială când vine vorba de siguranța și sănătatea copiilor.
  • Chiar dacă este iarnă afară și este foarte frig, corpul celui mic încă are nevoie de aer proaspăt. Așa că îmbracă-l foarte bine și ieșiți afară, la o plimbare, cel puțin 20 de minute pe zi.
  • Nou-născuții dorm foarte mult. În primele luni de viață, un bebeluș își petrece majoritatea timpului dormind. Pregătește-i pruncului tău somnul odihnitor de care are nevoie și asigură-te că ai ales haine pentru nou-născuți în care să se simtă bine.
  • Bebelușii au o sensibilitate crescută a pielii – de aceea, trebuie să îl îmbraci doar în haine pentru nou născuți fabricate din materiale de înaltă calitate, prietenoase cu pielea lui sensibilă.

În cazul în care cauți haine pentru nou născuți care să fie de calitate și la un preț foarte bun, verifică gama variată de produse din magazinul online Liloo.ro. Aici, toate hăinuțele sunt gândite special pentru bebeluși, fiind fabricate 100% din bumbac natural, materialul pe care toți experții îl recomandă când vine vorba de haine pentru nou născuți.

De asemenea, articolele vestimentare de pe Liloo.ro sunt rezistente la multiple spălări, se pot îmbrăca ușor și au modele simpatice, perfecte pentru bebeluși.

Sursa text:  iAgency.ro
Sursa foto: unsplash.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns