Esti aici
Femeia.ro > Familie > Știi să comunici cu adevărat cu copilul tău?

Știi să comunici cu adevărat cu copilul tău?

Putem spune că adolescenta este perioada cea mai furtunoasă, mai frumoasă și mai nebunească din viata unui om, iar noi cei din jurul adolescentilor trebuie să-i sprijinim și să le fim aproape în această perioadă.

Dacă alegem să comunicăm eficient, în loc doar să reacționăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, putem îmbunătăți semnificativ viitorul, atât pentru noi, cât mai ales pentru copiii noștri.

Vrei să afli mai multe despre cum poți face față perioadelor dificile, despre schimbările din creierul dar și din corpul adolescenților, nevoile acestei vârste si recomandări pentru aceasta etapa, atunci, pe 17 ianuarie, e musai să fii în sală.

Invitat Cristina Petrescu-Ghenea, medic specialist în psihiatria copilului și adolescentului, psihoterapeut de cuplu și familie.

Vom învăța de la D-na Dr. Cristina Petrescu-Ghenea:

  • Schimbările din creierul dar și din corpul adolescenților.
  • Nevoile acestei vârste și recomandări pentru aceasta etapa.
  • Exerciții practice care să ne ajute să înțelegem cum putem parcurge cu succes această perioadă atât de importantă din viața copiilor noștri.

Conferința este organizată de compania Ella Congress & Events.

Înscrierile la eveniment se pot face online pe pagina evenimentului.

http://www.ellacongress.ro/comunicare-eficienta-parinti-copii/ 

Despre speaker

Dr. Cristina Petrescu-Ghenea

Medic specialist în psihiatria copilului și adolescentului, psihoterapeut de cuplu și familie.

Este unul dintre psihoterapeuții Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, autor al site-ului paginadepsihologie.ro și coordonator al grupurilor de formare în psihoterapia familiei din București.

Dr. Cristina Petrescu – Ghenea a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și programul de formare al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Despre Organizator

Ella Congress & Events este unul dintre cei mai mari organizatori de congrese medicale din Romania, cu un portofoliu de peste 25 de evenimente anual, care implică mii de medici din România și nu numai. Ella Congress & Events se diferențiază prin standardul de excelență la toate nivelurile:  al conținutului livrat, al valorii și expertizei speakerilor, al experienței participanților.

http://www.ellacongress.ro/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns