Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Telefoanele Huawei Seria Y, buni amici digitali ai copiilor

Telefoanele Huawei Seria Y, buni amici digitali ai copiilor

Copiii noștri cresc într-o perioadă digitalizată și au nevoie de un dispozitiv cu ajutorul cărora pot rămâne permanent în contact cu familia și prietenii. Mai nou, telefonul le este necesar și pentru cursurile online. Deci, ce model alegem pentru ei? Huawei Seria Y ne face decizia mai ușoară.

Producătorii de dispozitive inteligente sunt conștienți că telefoanele fac parte din viața noastră, dar și a copiilor noștri și lansează modele care să se plieze inclusiv pe nevoile celor mici. Astfel, HUAWEI a anunțat recent Seria Y, două telefoane, la prețuri accesibile, croite cu atenție pentru copilul tău.

Bateria Huawei Seria Y rezistă la 20 de ore de navigare

Copiii noștri sunt curioși, vor să afle cele mai noi informații, să fie în pas cu experiențele vloeger-ilor și desigur, să se joace, petrecând astfel ore bune pe telefon. Telefonul este pentru ei un instrument necesar pentru relaxare și instruire, chiar dacă părinții nu-l văd decât ca pe un mod de joacă. Dar să nu uităm. Prin joacă, un copil învață! Tot curiozitatea îl face să descopere toate tainele telefonului. Nici nu-i de mirare că cei mici știu să seteze un telefon mai bine decât o fac mulți adulți. Dar, pentru toate acestea, e nevoie de timp și o baterie rezistentă la provocări. Ei bine, smartphone-urile HUAWEI sunt dotate cu o baterie rezistentă: cu o singură încărcare, Huawei Y6p suportă până la 20 de ore de navigare pe internet pe 4G, în timp ce Huawei Y5p face față până la 13 ore.

Camerele foto Huawei Seria Y sunt inteligente

Fie că trebuie să participe la cursurile online sau vrea să își facă un selfie cu cel mai bun prieten, copilul tău va avea nevoie de o cameră foto performană. Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP. Aceste trei camere oferă o calitate deosebită a fotografiilor. În plus, camera frontală de 8 MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru selfie-uri reușite.

Huawei Y5p este echipat cu o cameră principală de 8 MP ce include modul HDR (culoare, contrast şi luminozitate la un nivel ridicat). Acest mod oferă ajustări specifice ale luminozității. Camera selfie de 5 MP suportă și funcția Face Unlock, care permite crearea de selfie-uri uimitoare.

La joacă și la școală, Huawei Seria Y este cel mai bun aliat

Un telefon pentru copii trebuie să fie unul inteligent, rapid și capabil să susțină multitudinea de activități din mediul virtual a unui copil: cursuri școlare, vizionarea desenelor animate, comunicarea cu prietenii și familia. Huawei Seria Y  îndeplinește și depășește așteptările tinerilor consumatori, oferind EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare HUAWEI personalizat bazat pe Android.

Mai mult, navigarea pe Internet și vizionarea videoclipurilor devin o experiență fără compromisuri. Noile Huawei Seria Y sunt echipate cu un design compact, fără riscul de a le fi compromisă fiabilitatea semnalului. Funcția Simple Mode creată pentru eficiență mărește pictogramele și dimensiunile fontului, pentru o interfață mai simplă, în timp ce Party Mode permite utilizatorilor să înlănțuiască wireless pe mai multe dispozitive, pentru a crea un sistem de sunet multi-channel.

Seria Y vine cu multe optimizări ale sistemului și funcții intuitive care vor îmbunătăți experiența de joacă a celor mici. HUAWEI EROFS pe EMUI 10.1 îmbunătățește viteza de citire aleatorie și rata de răspuns. În același timp, poate oferi aproximativ 2 GB de stocare suplimentară pentru încă 1.000 de imagini sau 500 de fișiere audio, astfel că utilizatorii nu-și vor mai face griji cu privire la lipsa de memorie de pe smartphone-urile lor.

Huawei AppGallery, super aplicații
pentru copii și adolescenți

Phone Clone, disponibilă în magazinul virtual, permite transferul rapid de fișiere din vechiul telefon.

Huawei AppGallery este magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, preinstalat pe Huawei Seria Y. Huawei AppGallery cuprinde zeci de mii de aplicații internaționale și peste 650 de aplicații locale. Una dintre cele mai utile aplicații disponibile în magazinul propriu este Phone Clone, aplicația care permite transferul rapid de fișiere din vechiul telefon, indiferent de sistemul de operare, iOS sau Android. Înainte de începerea procesului propriu-zis, utilizatorul poate selecta toate documentele, aplicațiile și imaginile pe care își dorește să le păstreze, pentru a nu încărca inutil memoria noului telefon.

De ce alte aplicații populare
se mai pot bucura cei mici pe noul
Huawei Seria Y?

Printre aplicații se numără cele de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro sau aplicația Mondly. Pe lângă aplicațiile educative, aplicațiile de gaming preferate de copii și adolescenți, precum Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars – Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo pot fi și ele descărcate pe noile telefoane HUAWEI.

Alte aplicații utile activităților de zi cu zi prezente în magazinul virtual sunt: TrueCaller, pentru apelurile audio-video, Web Video Cast pentru livestreaming, Kahoot pentru activitățile de învățare ale copiilor sau Wattpad, o platformă socială pentru povești, cărți și lucrări de referință.

Și, am păstrat pentru final, un tip&trick interesant despre cum utilizatorii pot naviga și mai ușor printre aplicațiile din Huawei AppGallery. Petal Search, un nou instrument de căutare foarte util, aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate pentru fiecare utilizator, pentru a le permite să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. Astfel, aceștia își pot personaliza noul telefon HUAWEI într-un mod și mai eficient.

Material susținut de HUAWEI 

Comments

comments

Lasă un răspuns