Esti aici
Femeia.ro > Familie > Top 5 sfaturi pentru femeile insarcinate

Top 5 sfaturi pentru femeile insarcinate

Femeile insarcinate trec prin cele mai stranii si ciudate stari. Este normal sa fie asa. Din experienta altor femei am facut un top cu cele mai bune 5 sfaturi pentru femeile insarcinate. Toate sunt extrem de utile si destul de usor de respectat.


1. Bucura-te de fiecare zi.
Sarcina este o perioada complicata, dar unica. Peste ani, o sa-ti aduci aminte cu o infinita bucurie de fiecare zi de sarcina. Asa ca traieste din plin aceasta perioada unica, fie ca este prima, a doua sau a treia sarcina. Oricum ar fi sunt momente irepetabile!

2. Da, toata lumea ta s-a schimbat si nimic nu o sa mai fie ca inainte. O sa fie greu si vor fi momente de cumpana. Bebelusul o sa planga, vei dormi mult mai putin, vei privi lumea dintr-o alta perspectiva. Dar, bucuria si fericirea pe care le vei trai vor fi unice. In plus vei evolua ca femeie, vei gasi resurse pe care nici nu le banuiesti si te vei descura perfect in toate clipele care vor urma.

3. Nu te gandi la nastere si nu-ti alimenta spaimele fata de nastere. Indiferent cum o sa vina bebe pe lume, prin nastere naturala sau prin cezariana, priveste aceast eveniment ca pe o experienta exceptionala. Femeile fac copii de cand este lumea si pamantul si esti perfect pregatita pentru asta. Documenteaza-te, cere informatii, afla experientele altor femei. O sa-ti fie de folos pentru ca te vei intelege mai bine pe tine.

4. Ramai in forma. Mananca sanatos, fa miscare, fa-ti controloalele, comunica la modul real cu mediul tau. Daca vei ramane in forma vei putea controla tot ceea ce se intampla cu tine si totul o sa para mai usor. Sarcina nu este o boala. Sarcina este implinirea rolului tau de femeie.

5. Fii fericita. Ai toate motivele din lume sa fii fericita si sa fii mandra te tine. Greturile, kilogramele in plus, retentia de apa, oboseala, masca de sarcina, nasterea, caderea parului dupa sarcina, noptile nedormite, lipsa vietii sociale si multe altele sunt greutati infime pe langa imensa bucurie de a fi mama. Ai toate motivele din lume sa fii fericita, iar revenirea la normal o sa fie mult mai rapida decat iti imaginezi. dar, totul depinde de tine si de modul in care te ingrijesti.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

One thought on “Top 5 sfaturi pentru femeile insarcinate

Lasă un răspuns