Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 10 lucruri pe care femeile atragatoare le fac altfel decat celelalte

10 lucruri pe care femeile atragatoare le fac altfel decat celelalte

Există câteva lucruri pe care femeile atrăgătoare le simt și le fac altfel decât celelalte femei, iar unele dintre obiceiurile lor sunt surprinzătoare.

Studiile au demonstrat că există câteva caracteristici fizice care le fac pe femei să pară foarte atrăgătoare în ochii bărbaților. Conform Business Insider, de fiecare dată când un bărbat privește o femeie, el îi evaluează, în mod inconștient, capacitatea de reproducere. Bărbații sunt construiți genetic pentru a căuta la potențialele partenere anumite caracteristici-cheie. Femeile care le dețin sunt considerate mai atractive, deoarece sunt asociate cu sănătatea și fertilitatea.

Caracteristicile sunt următoarele:

 1. Raportul talie-șolduri este de aproximativ 7/10;
 2. O voce acută;
 3. Un păr sănătos;
 4. Zâmbetul (o femeie fericită este o femeie atrăgătoare);
 5. Machiaj discret și de calitate. Cu cât aspectul chipului unei femei este mai natural, cu atât ea este mai atrăgătoare în ochii bărbaților;
 6. Hainele de culoare roșie.

Există, însă, și anumite caracteristici emoționale și comportamentale care le fac pe femei să pară foarte atrăgătoare. Iată ce fac femeile de care bărbații pur și simplu se îndrăgostesc:

 1. Gătesc

Gătitul este un stereotip vechi, dar care rămâne de actualitate prin faptul că bărbații chiar se îndrăgostesc frecvent de femeile care gătesc bine. O astfel de femeie va fi întotdeauna apreciată de bărbații care își doresc o relație de lungă durată, deoarece aceștia se gândesc, fără să conștientizeze asta, la sănătatea familiei și, mai ales, a viitorilor copii.

 1. Sunt fericite

O astfel de caracteristică psihologică a femeilor atrăgătoare are legătură cu zâmbetul. O femeie care este fericită atunci când își întâlnește partenerul, care este dispusă să vorbească deschis despre orice subiect și care este dornică să încerce noi experiențe este o femeie pe care bărbații pur și simplu o plac la nebunie.

 1. Nu se plâng cu privire la corpul lor

Frumusețea unei femei este percepută de cei din jur pe măsura modului în care ea însăși își apreciază corpul. Știm, puține dintre noi sunt cu adevărat mulțumite cu modul în care arată, însă o femeie atrăgătoare nu se plânge niciodată în public cu privire la acest aspect.

 1. De fapt, nu se plâng aproape deloc cu privire la nici un aspect al existenței lor

O femeie care se plânge constant de diferite lucruri este o femeie pe care bărbații tind să o evite. Să ne amintim că fericirea este foarte sexy!

 1. Îl determină pe partener să se simtă special

Mulți bărbați se plâng atunci când sunt nevoiți să-și aștepte iubitele care întârzie la o întâlnire. Însă când ele întârzie pentru a arăta bine pentru partenerii lor, ei se simt flatați și vor încerca să le facă și pe ele să se simtă apreciate.

 1. Sunt amabile

Nu există o modalitate mai rapidă pentru a-l determina pe partenerul tău să realizeze că nu poate avea un viitor alături de tine decât să te cerți cu un chelner în prezența lui. O astfel de experiență este întotdeauna revelatoare, notează site-ul thoughtcatalog.com.

 1. Nu vorbesc niciodată despre foștii iubiți

Bărbații sunt teritoriali, iar cei mai mulți dintre ei pur și simplu nu vor să știe absolut nimic despre relațiile tale din trecut.

 1. Își încurajează partenerii, fără să fie autoritare

Bărbații detestă o femeie autoritară, în special la începutul unei relații. O femeie atrăgătoare știe, însă, să-și încurajeze partenerul, fără să-i lezeze orgoliul.

 1. Sunt atletice

O femeie atrăgătoare nu trebuie să participe la un maraton pentru a fi considerată atletică. Bărbații apreciază, însă, condiția fizică a unei potențiale partenere de viață, iar practicarea unui sport de către ea îl va face pe el să înțeleagă că ar putea avea parte împreună de un viitor sănătos.

 1. Consumă alcool cu moderație

O femeie beată nu este o femeie pe care bărbații să-și dorească să o ia acasă mai mult de o singură dată, mai ales atunci când o întâlnesc pentru prima dată.

 

Foto: pexels.com

Comments

comments

Lasă un răspuns