Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 farduri la plajă

3 farduri la plajă

Machiajul la plajă este de cele mai multe ori un moft, dar nu este interzis. Ba chiar există multe soluții viabile pentru un aspect reușit.

Pentru multe femei, machiajul înseamnă perfecțiune, siguranță și senzualitate. Iar la plajă ne expunem foarte mult, iar aspectul este important. Pentru a respecta nevoile și dorințele femeilor care nu vor să lase niciun amănunt la voia întâmplării, nici măcar în vacanță, producătorii de cosmetice au creat produse sigure și rezistente pentru condiții extreme. Chiar dacă poți alge foarte multe farduri, îți recomandăm să reduci lista la trei.

Protecție și culoare pentru ten

Deși existau deja multe creme colorante cu protecție pentru plajă, anul acesta piața abundă și ai de unde alege, mai ales că se adresează mai multor nevoi (cu efect de matifiere, antirid sau antipete pentru tenurile predispuse la apariția acestora). Prin urmare, combină hidratarea cu protecția și aspectul uniform. Tenul va fi perfect protejat și va arăta ca un machiaj perfect natural.

Definește genele

Dacă pui accentul pe gene, nu vei avea nevoie de culori pentru machiajul ochilor. Bine definite, ele conturează ochii și le dau strălucire. Poți alege o mascara incoloră, mai ales dacă ai genele negre, sau o mascare rezistentă la apă. Chiar dacă nu faci baie, transpirația înmoaie o mascara obișnuită și se va întinde inestetic sub ochi sau chiar pe toată fața. Nu te baza pe faptul că nu transpiri! Evită situațiile neplăcute și investește într-o formulă waterproof.

Buze delicioase

Și ele au nevoie de protecție. Un balsam colorant cu SPF menține buzele hidratate, oferindu-le în același timp protecție și culoare. Alege o culoare naturală, care doar să le evidențieze.

De evitat

Soarele, apa sărată și nisipul pot irita ochii, iar fardurile ar contribui din plin la acest aspect. În plus, formulele rezistente la transfer măresc uscăciunea deja produsă de căldură. Nu ai nevoie nici de un fard de obraz. Soarele te va îmbujora suficient peste zi.

 

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.28/20.07.2017
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns