Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 tratamente de îngrijire potrivite pentru o vacanță la mare

3 tratamente de îngrijire potrivite pentru o vacanță la mare

Tu unde îți faci vacanța la mare în această vară? Oricare ar fi destinația pe care o alegi, trebuie să arăți impecabil, din cap până în picioare. Vei face o mulțime de poze, te vei vedea cu o mulțime de cunoscuți, de aceea, o vizită la saloanele de înfrumusețare este binevenită, înainte să te urci în mașina sau în avion. Ai mai jos un TOP 3 tratamente de îngrijire pe care orice femeie care ține la imaginea sa trebuie să le facă înainte de mare, așa că haide să parcurgem împreună acest articol.

Să începem:

Epilare

Bucură-te de zilele calde de vară, în cel mai frumos costum de baie din garderoba ta. Pentru ca tu să fii mândră de imaginea ta pe plajă, epilarea este extrem de importantă. Acasă sau la un salon de cosmetică, te bucuri de cele mai profi tratamente de epilare, pentru o piele fină și fără niciun fir de păr. Cu benzi, laser, creme speciale sau aparate electrice, epilarea înainte de mare este un lucru ce nu trebuie să lipsească din lista ta de TO DO-uri pentru excursia din această vară. Noi îți recomandăm să te programezi la un salon pentru un tratament de calitate și un rezultat de excepție.

Manichiură – pedichiură

Unghiile tale vor fi expuse din plin privirilor, atunci când te afli la plajă. De aceea, întreținerea lor corectă, forma și culoarea lor sunt o carte de vizită excelentă pentru toți cei care te admiră. Cele mai în vogă nuanțe din această vară pentru unghiile tale sunt magenta, light blue, roșu aprins sau violet perlat. La fel ca în cazul epilării, noi îți recomandăm să mergi pe varianta cea mai sigură, care îți oferă și cele mai bune rezultate: salonul de înfrumusețare. Dacă nu ai acum banii necesari pentru a arăta așa cum iți dorești, un credit online îți oferă în cel mai scurt timp suma de bani dorită, pentru toate tratamentele de îngrijire corporală pe care le dorești.

Masaj anticelulitic

Celulita îți poate da mari bătăi de cap, mai ales cand vine vremea costumelor de baie. De aceea, înainte de a pleca în concediu, poți apela la un număr de șendințe de masaj anticelulitic, menite să remodeleze aspectul țesutului adipos de pe picioare, brațe, fese și abdomen. Principalul avantaj al acestui tip de tratament este că elimină depunerile de grăsime din zonele mai sus amintite, prin îmbunătățirea circulației sanguine. Masajul anticelulitic este realizat de un fizioterapeut, prin mișcări ferme de fricțiune, frământare, presiune, lovire.

Dacă vrei să arăți extraordinar în această vară, însă fondurile de care dispui nu îți permit să urmezi tratamentele pe care le-am enumerat mai sus, poți aplica acum pentru un credit cu buletinul. Te bucuri de finanțare rapidă și convenabilă pentru nevoile tale urgente, astfel încât să arăți impecabil, atunci când pleci în excursie. Cererea pentru acest credit se face online, în aproximativ 7 minute, fără giranți sau garanții. Tu alegi rapid suma dorită, între 100 și 2000 de lei, pe o perioadă de maxim 35 de zile, pentru a-ți rezolva imediat toate urgențele.

sursa: Digital Work Force

Comments

comments

Lasă un răspuns