Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 trucuri pentru ziua nuntii

3 trucuri pentru ziua nuntii

Cum să-ți începi ziua nunții cu pasul drept.

Trezește-te din timp!

Sigur, pentru ca asta să fie posibil… ar trebui să te și culci la o oră rezonabilă. Că tot veni vorba… chiar dacă mirele a programat petrecerea burlacilor în ajun, tu nu-ți prea „permiți” să faci asta, căci altfel s-a zis cu somnul de frumusețe (adaugă și un cocktail pe bază de alcool și n-o să te poți privi în oglindă în zori!).

Dacă reușești chiar să deschizi ochii înaintea tuturor, ar fi minunat! Faptul că ai timp berechet până începe nebunia îți va prinde tare bine! Imediat ce te trezești, nu te repezi la cafea; bea mai bine două pahare de apă plată cu zeama de la o lămâie – îți vor da energie, dar ce-i mai important e că te vor ajuta să îți golești stomacul (stresul poate să împiedice asta, deci stimularea se poate dovedi necesară!) pentru a avea [abdomenul plat][2]. Nu uita să iei o gustare… alege ceva special, ce-ți place ție cel mai mult, să nu te ia cu leșin în biserică!

Aplică o mască facială

E foarte important să mai fi folosit produsul până acum – nu păstra nimic (poate doar parfumul!) pentru a-l încerca în ziua cea mare, pentru că nu știi cum reacționează pielea. Ideal ar fi să încerci o [mască][3] pentru luminozitate sau una detoxifiantă. Cu efect instantaneu, dar fiind că de curățarea tenului te-ai ocupat (ai făcut-o deja, nu?) în zilele anterioare. Spală-ți mai întâi fața cu un exfoliant delicat, pe bază de acid salicilic. Apoi așterne masca pe față cu o pensulă plată și savurează un ceai verde în locul cafelei.

Ai cearcăne? Păstrează plicurile de la ceaiul pe care tocmai l-ai preparat și pune-le în congelator pentru un sfert de oră, apoi ține-le pe ochi vreo 10 minute înainte să începi ritualul pre-machiaj. Aplică un gel răcoritor de ochi și apoi crema de față, executând un masaj delicat!

Programează-ți un masaj

Ia-l ca pe un cadou anticipat de nuntă… Dacă cunoști o maseuză (sau un maseur, de ce nu!?!) care se deplasează la domiciliu, cheam-o să te scape de tensiune! Chiar dacă n-o conștientizezi, încordarea există și te va împiedica să savurezi din plin cea mai importantă zi din viața ta de până acum! Bonus: cu ocazia asta, vei scăpa și de de hidratarea pielii, pe care oricum trebuia s-o faci înainte să-ți îmbraci rochia!
Acum ești pregătită pentru toate provocările din ziua nunții! Și crede-mă, vor fi destule! Dar tu o să le faci față cu brio…

 

Comments

comments

Lasă un răspuns