Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 4 coafuri pline de grație pentru o vară cu adevărat incendiară

4 coafuri pline de grație pentru o vară cu adevărat incendiară

Dacă vrei să debordezi de stil și eleganță în această vară, coafura este unul dintre marile secrete ale unui look de senzație. Fie că te duci la un eveniment special, sau pur și simplu îți petreci concediul într-o țară străină, un păr aranjat întoarce întotdeauna toate privirile. Dacă vrei să începi vara cu dreptul, schimbarea coafurii este primul pas pe care trebuie să il faci în acest sens. Tu știi ce se poartă în aceasta vara, în materie de hairstyling? Iată care sunt cele mai importante 4 trenduri ale verii, în materie de păr frumos și bine aranjat:

  1. Buclele lejere

Și pentru această vară, buclele reprezintă un must have pentru toate femeile care vor să surprindă. Potrivite atât pentru un eveniment mai sofisticat, dar și pentru o sesiune de shopping cu fetele, buclele lejere oferă feminitate și prospețime întregii tale ținute. Se realizează extrem de simplu, cu ajutorul unui ondulator, aplicându-se înainte puțină spumă, pe jumătatea lungimii firului de păr.

2. Cocul ușor dezordonat

Cocul revine în acest an printre cele mai în vogă trenduri, în materie de coafuri. Însă de această dată, aranjarea sa cu minuțiozitate nu mai reprezintă o opțiune. Dimpotrivă, în această vară se poartă cocurile dezordonate, ce oferă un aspect natural întregii coafuri. Însă totul este gândit până la ultima șuviță de păr, pentru ca cei care te admiră să remarce intenția stilistică din spatele acestei neatenții intenționate.

3. Coada de cal

Este una dintre cele mai spectaculoase coafuri propuse de hairstylisti pentru această vară, fiind deopotrivă perfectă atât pentru o cină romantică în oraș, dar și pentru o întâlnire de afaceri, dacă știi cum să o integrezi în întreaga ținută. Cea mai de senzație variantă a acestei coafuri este coada de cal prinsă în varful capului în mod subtil cu un număr de agrafe pe interior, fixate pe un elastic. Acest mic truc garantează o coafură impecabilă pe întreaga durată a zilei.

4. Culoarea naturală a parului

În această vară se poartă culoarea naturală, așa că nu-ți fie teamă să iei o pauză de la vopseaua de par pe care ai utilizat-o în tot acest timp. Naturalețea pe care această tendință o inspiră se potrivește extrem de bine cu libertatea pe care o ai la mare sau la munte, iar regenerarea firului de păr este o idee extrem de inspirată, pentru vitalitatea și sănătatea podoabei tale capilare. Îți poți tunde în orice formă vrei părul, atât timp cât alegi să nu îl mai vopsești pentru această vară, așa că fii liberă să experimentezi absolut orice coafură vrei, atât timp cât se potrivește cu stilul tău de viață și cu hainele pe care le ai în garderobă.

Finanțare pentru un look desăvârșit

Dacă vrei să ceri sfatul unui hairstylist, pentru a găsi cea mai bună variantă pentru coafura ta, sau pur și simplu vrei să ai parte de serviciile unui salon de top, aplica acum cu buletinul pentru un credit. Te bucuri urgent de finanțarea pe care o dorești, până la 2000 de lei, în funcție de bugetul de care dispui. Aplică online pentru un Credit Până la Salariu și bucură-te de o vară cu adevărat incendiară, cu o coafură plină de grație.

sursa Digital Workforce

 

Comments

comments

Lasă un răspuns