Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 4 proceduri care te vor face să arăți și să te simți de milioane. La care ai apela?

4 proceduri care te vor face să arăți și să te simți de milioane. La care ai apela?

Frumusețea ne face pur și simplu mai fericite, iar aceste proceduri fac orice femeie să se simtă atrăgătoare și încrezătoare în forțele proprii.

Știi deja cât de bine te poate face să te simți o coafură nouă sau o rochie care îți vine ca turnată. Orice femeie știe că uneori e suficientă o schimbare mică pentru a-ți readuce încrederea în tine și pentru a te face să te simți pur și simplu mai bine. În prezent, însă, avem la dispoziție și proceduri mai complexe, care ne permit să scăpăm de orice complex pe care îl avem legat de aspectul fizic. Iată câteva proceduri care te vor face să te simți de milioane:

  • Orice femeie are nevoie de ea la un moment dat, mai ales dacă este și mamă

Tecerea anilor și alăptatul nu rămân fără efecte asupra felului în care arată bustul tău. Aspectul sânilor tăi ar putea să fie un motiv de nemulțumire și nu există prea multe trucuri prin care poți să previi lăsarea lor. Deși în magazinele cu produse cosmetice vei găsi creme care promit un efect de lifting, rezultatele lor întârzie să apară.

Soluția care dă cu adevărat rezultate rapide este această intervenție de ridicare a sânilor. Așa cum poți vedea, este o procedură în care riscurile sunt minime, iar prețul nu este nicidecum atât de mare pe cât ți-ai putea imagina. Este singura procedură care funcționează și care poate șterge cu buretele efectele anilor asupra bustului tău.

  • Procedura care scapă femeile de una dintre cele mai mari griji legate de aspect

Orice femeie își dorește să nu mai aibă niciodată nevoie de epilat. Este una dintre cele mai dureroase, incomode și neplăcute metode de înfrumusețare indiferent dacă este făcută cu ceară, epilator electric, lama de ras sau cu crema depilatoare. Este și consumator de timp și este foaret neplăcut să lași pe umeraș rochia preferată pentru că nu ai apucat să te epilezi.

Din fericire, procedurile de epilare definitivă au devenit tot mai accesibile între timp și cu ajutorul ședințelor de epilare cu aparate cu Lumină Intens Pulsată (IPL) firele de păr nedorite rămân doar o tristă amintire. Tot cu ajutorul acestei proceduri se tratează și foliculita, firele de păr nu mai cresc pe sub piele și ești mereu pregătită să fugi în vacanță la mare, fără să te mai gândești la părul nedorit de pe corp.

  • Spune adio celulitei

Majoritatea femeilor au celulită și cam la fel de multe și-ar dori-o dispărută. Zonele pe care își face apariția de obicei sunt fesele și coapsele, iar adesea nici nu mai depinde de noi dacă se dezvoltă sau nu celulita. Deși multe persoane cred că ea este o consecință a unui stil de viață sedentar și a unei alimentații grase, în realitate, moșternirea genetică și dereglările hormonale sunt cele mai frecvente cauze ale ei.

În prezent există însă o mulțime de saloane specializate în masaje anticelulitice, împachetări corporale și proceduri cu aparate sofisticate care dau rezultate reale. Procedurile noi anti-celulitice au rezultate concrete și te ajută să scapi de inesteticul aspect de coajă de portocală.

  • Fără riduri și imperfecțiuni

Microdermabraziunea este un procedeu cosmetic prin care poți face uitate punctele negre, porii dilatați și acneea. Mai mult decât atât, ea este utilă și pentru a estompa ridurile, cele care, mai devreme sau mai târziu își fac apariția pe chipul oricărei femei.

Cu ajutorul ei celulele moarte sunt îndepărtate, pielea este regenerată, întinerită și are un aspect mai sănătos. Sunt înepărtate toate impuritățile din profunzime, iar tenul rămâne hidratat și catifelat.

Toate aceste proceduri sunt în măsură să ne redea forța, încrederea și fericirea atunci când trecem prin perioade grele și nu numai. Tu la care dintre ele ai apela?  

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns