Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 4 trucuri pentru ochi luminosi

4 trucuri pentru ochi luminosi

 

Ştii ce se spune: ochii sunt oglinda sufletului. Pentru a te simţi bine şi pentru un look incredibil este foarte important să ai grijă de pielea delicată din jurul ochilor.

Iată cum poţi face asta:

Scapă de riduri 

Protecţia solară, o dietă sănătoasă şi stilul de viaţă sunt cheile pentru o piele fină. Cea mai bună protecţie împotriva ridurilor şi a liniilor fine din jurul ochilor este utilizarea unei creme cu protecţie SPF zilnic. Bea multă apă, mănâncă multe fructe şi legume bogate în antioxidanţi şi asigura-te că dormi suficient.

Alege produsele cu grijă 

Cremă, gel sau ser pentru ochi? Indiferent ce alegi ai grijă să fie un produs de calitate. Când pielea îşi pierde fermitatea, se deshidratează şi îşi pierde textura trebuie să iei măsuri imediat.

Scapă de cearcăne 

Unele cearcăne sunt ereditare, dar unele se dezvoltă de-alungul timpului. Alege o cremă ce lucrează împotriva cearcănelor. Sau alege un anticearcăn – este pur şi simplu magic. Ai grijă să alegi unul care este cât mai aproape de culoarea naturală a pielii tale.

Ai ochi superbi

Câteodată criticul cel mai dur suntem noi înşine. Crezi că ai ochii prea apropiaţi, sau prea depărtaţi? Prea mici? Mai bine te mai gândeşti. Fiecare are ochi unici şi frumoşi, în felul lor. În loc să îţi critici ochii, mai bine i-ai pune în evidenţă cu puţin fard.

Este important să avem grijă de noi, de pielea noastră şi de ochii noştrii. Dar în acelaşi timp trebuie să avem încredere în noi şi în calităţile noastre fizice. Criticismul e bun, dar nu dus la extrem.

Tu cum te îngrijeşti pentru a avea ochi luminoşi? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns