Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 beauty tips pentru ziua nuntii

5 beauty tips pentru ziua nuntii

Nu ştiu cum se face, dar regulile lui Murphy se activează instantaneu exact când nu trebuie, ȋn acele momente ȋn care totul ar trebui să meargă strună, ca ziua căsătoriei de exemplu.

Ȋntr-o zi importantă ca aceasta te trezeşti că ȋntârzie nesimţit de mult mâncarea, că mesele nu sunt aranjate aşa cum ai vrut şi că, mai rău, mult mai rău, ţi-a ieşit un coş ȋn vârful nasului, ai faţa umflată şi cearcăne de la atâtea probleme. Ȋţi oferim cinci super-trucuri de beauty pentru a fi o mireasă fără griji ȋn ziua cea mare.

Ritualul de dinainea nunţii

Fă la fel ca ȋngeraşii Victoria’s Secret ȋnaintea unei defilări şi nu mânca nimic cu sare sau zahăr cu două zile ȋnaintea nunţii pentru a nu avea probleme cu retenţia de apă sau pentru a nu te umfla din cauza dulciurilor. De asemenea, stai departe de alcool pentru că ȋţi umflă faţa şi distruge luminozitatea naturală a pielii.

De altfel, Alessandra Ambrosio ȋnceteză să mai bea apă cu o seară ȋnainte de prezentarea de modă. Poate că este extrem, dar nu ar strica să tai din porţia de lichide ȋnaintea nunţii pentru a nu simţi cum corsetul sau rochia te strâng excesiv.

Citește și: Ce să eviți cu o săptămână înaintea nunții

Cearcăne apărute din senin?

Pune două pliculeţe de ceai verde la congelator pentru câteva minute şi apoi relaxează-te pe canapea ȋn timp ce acestea desumflă pungile de sub ochi şi diminuează din aspectul neplăcut al cearcănelor.

Camuflează cearcănele cu un concelear alb-rozaliu, aproape de tonul pielii tale, şi nu unul albicios care va crea o nuanţă cadaverică de gri.

Un coş ȋţi face probleme?

Pune un cub de gheaţă pe el pentru a mai diminua din roşeaţă şi a-l desumfla, apoi aplică un unguent cu benzoil peroxid pentru a stopa infecţia şi apoi acoperă-l cu un concealer aplicat ȋn jurul coşului, apoi peste, dar cu mare grijă pentru a nu lăsa dâre. Acoperă apoi cu un strat de pudră.

Citește și: Cum camuflezi urmele de coșuri prin machiaj

Vrei un ten strălucitor?

Foloseşte iluminator, dar moderat, ca nu cumva să sfârşeşti arătând ca… un bec. Punctează doar ȋn anumite zone ca pomeţii şi vârful nasului, dar şi pe decolteu şi umeri dacă-i ai descoperiţi. Aplică şi un strat fin de pudră pentru un finish perfect şi ia cu tine şerveţele care absorb sebumul dacă ai astfel de probleme şi tapotează pe timpul zilei pentru a avea un ten perfect.

Ce faci ca mascara să nu ȋntindă de-a lungul zilei?

Nu există mascara 100% waterproof şi mai ales greaseproof, tot se ȋntinde la un moment dat, dar ce poţi face pentru a preveni ca o cantitate mare să-ţi facă ochi de panda ȋn poze, este să pui un şerveţel sub genele pleoapei inferioare după ce ai aplicat mascara pentru ca surplusul să fie absorbit şi ȋncă unul deasupra lor ca apoi să clipeşti şi să elimini surplusul şi de pe genele superioare. Ţine la tine un pachet de şerveţele pentru a remedia machiajul ȋn cazul ȋn care nu rezişti lacrimilor de bucurie.

Comments

comments

Lasă un răspuns