Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 moduri de epilare…la minut

5 moduri de epilare…la minut

Epilarea clasica, pe baza de ceara, are cateva dezavantaje, dar cel mai mare este ca trebuie sa astepti ca firul de par sa ajunga la 2-3 mm, suficient cat sa fie deranjant si, mai ales, inestetic.

Din fericire, exista metode rapide de epilare.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2012/03/21/epiart1.pngLama de ras

…ramane solutia de urgenta, iar azi exista aparate cu sisteme de siguranta, benzi cu substante calmante, ce fac din epilare o placere. Dezavantajul acestei metode este ca parul nu e smuls, ci taiat de la suprafata pielii, refacerea lui fiind rapida. In plus, este taiat din partea cea mai groasa, De aceea, dupa ce creste, pare mai gros.

Crema epilatoare

…se aplica pe piele si, dupa cateva minute, se indeparteaza cu o spatula. Epilarea se face intr-un mod chimic: firul de par este topit tot de la suprafata pielii, iar refacerea lui este aproape la fel de rapida ca si dupa folosirea lamei de ras. Dezavantajul acestei metode destul de rapide este ca irita pielea sensibila.

Spuma epilatoare

…actioneaza ca si crema epilatoare, dar formula sa este mai delicata cu pielea si previne iritatiile, iar mirosul este placut. Se aplica si, dupa cateva minute, se indeparteaza cu buretele in timpul dusului. Pielea ramane neteda si catifelata.

Benzile de ceara

…sunt o alta metoda la indemana, care te scapa de parul nedorit. Desi nu este atat de rapida precum celelalte trei metode mentionate deja, avantajele sunt ca se aplica la rece, benzile incalzindu-se doar intre palme, smulge parul din radacina, iar acesta creste mai greu. Daca nu esti obisnuita cu aceasta metoda, nu vei scapa de toate firele dupa prima epilare. In plus, trebuie sa iei in calcul curatarea urmelor de ceara.

Aparatul de epilat

…te scapa usor si rapid de toate firele de par nedorite. Exista aparate care prind si firele extrem de scurte, indepartandu-le din radacina, ceea ce asigura o piele neteda timp de 3-4 saptamani. Pentru persoanele sensibile, exista dispozitive ce se monteaza pe aparat pentru atenuarea durerii, ceea ce face epilarea suportabila chiar si in zone mai delicate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns