Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 produse cosmetice care nu ar trebui să îți lipsească din portfard

5 produse cosmetice care nu ar trebui să îți lipsească din portfard

Oricât de mult ne-am dori să avem în portfard cât mai multe produse  cosmetice, nu putem sa ne transformăm geanta într-un make-up case. Așa că trebuie să ne gândim ce ne este cu adevărat necesar. Am făcut o selecție de  produse pe care ar trebui să le incluzi permanent în geanta ta.  Stim cu toții că femeile sunt unice, mai ales când vine vorba de ten. Tipurile de piele fac aproape imposibilă crearea unei liste care să se potrivească tuturor. Cu toate acestea, mai jos puteți găsi produsele pe care toate femeile ar trebui să le aibă în portfard.

Un prim produs de nelipsit este pudra, fie compactă, minerală sau transparentă.. Pudra este un produs indispensabil și face o treabă excelentă, mai ales dacă este bine aleasă. Acesta acoperă imperfecțiunile pielii și echilibrează tenul, deoarece previne formarea aspectului uleios pe ten. Aceasta este necesară pentru a fixa machiajul și ca și fondul de ten, trebuie aleasă  în funcție de nuanța pielii. Însă dacă nu sunteți sigure ce nuanță vi se potrivește puteți opta pentru o pudră transparentă.  Dar pentru un efect cât mai plăcut și pentru a nu încărca tenul, nu trebuie să vă lipseasă câteva pensule de machiaj. Una din ele este pensula pentru pudră care te ajută să fixezi machiajul, poți alege o pensulă cu formă conică, te va ajuta să fixezi cu pudră și îți poți aplica blush-ul sau chiar iluminatorul cu aceasta. Este o pensulă must-have în orice trusă de machiaj.

Produsul numărul trei care nu ar trebui să îți lipsească este mascara.  Mascara este unul dintre acele produse care este probabil să se întindă pe parcursul unei zile. Indiferent dacă plouă,  sau te-ai frecat accidental  la ochii, este foarte probabil că va trebui să o aplicați din nou la un moment dat. Așa că ține întotdeauna un tub de mascara în geantă pentru a vă putea reîmprospăta make-up în orice moment al zilei. Mascara e un produs ce ne pune ochii în evidență, oferind  efectul de ochi mari și fermecători, cu gene lungi și dese,.

Produsul numărul patru care nu ar trebui să îți lipsească este rujul.  Rujul nu lipsește din nicio poșetă. Acesta se numără printre produsele de machiaj preferate ale femeilor. Cu siguranță, este și unul din cele mai folosite produse cosmetice . Poți să îl aplici și dacă nu ai fond de ten sau alte produse de make-up, un ruj sigur ai și fără a-ți colora puțin buzele înainte de a ieși din casă nu cred că reziști. Mai ai nevoie de o pensulă pentru buze și machiajul este complet.Poți opta pentru pensulele de makeup Cupio, unde vei găsi Pensula #22. Aceasta este ideală pentru aplicarea rujului pentru că datorită formei, îți poți realiza și un contur perfect fără să mai ai nevoie de un creion de buze.

Acestea sunt cele 5 produse must-have pe care o femeie ar trebui să le aibă  mereu în portfard, desigur ele pot varia difere în funcție de nevoile fiecăreia, de job-ul pe care îl are.

Comments

comments

Lasă un răspuns