Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 tratamente de înfrumusețare la care poți apela înainte de nuntă

5 tratamente de înfrumusețare la care poți apela înainte de nuntă

Ai stabilit data nunții și acum ești în perioada agitată a pregătirilor? Știm că nu e ușor, că sunt o mulțime de lucruri de pus la punct și că sunt zile în care te simți copleșită. Însă, pe lângă rochie, restaurant, aranjamente florale și alte detalii organizatorice, nu uita să îți acorzi și ție importanță. Dacă ai intrat în ultimele șase luni până la marele eveniment, e timpul să stabilești cu strictețe un program pentru tine, astfel încât ziua nunții să te găsească în cea mai bună formă.

Nu lăsa pe ultima sută de metri tratamentele de înfrumusețare! Unele proceduri trebuie realizate cu câteva luni înainte pentru a garanta un rezultat excelent. Dacă întotdeauna apar alte cheltuieli prioritare, care te împiedică să ai grijă de tine din timp, poți apela la un împrumut rapid pe Viva Credit, de până la 2000 lei. Nu trebuie decât să stabilești suma de care ai nevoie și să aplici online pentru creditul rapid. Banii îți vor intra în cont în doar două ore și îi poți rambursa fie la salariu, cu 0% dobândă în termen de 30 de zile, fie în lunile următoare, când ai mai puține cheltuieli, cu dobânda acumulată până atunci. După ce ai rezolvat problema banilor, nu rămâne decât să afli cu cât timp înainte trebuie realizate anumite tratamente de înfrumusețare și să îți faci o programare.

O nouă coafură

Dacă vrei o schimbare de look pentru a marca noua etapă din viața ta, cel mai sigur este să o faci cu cel puțin șase luni înainte. Fie că îți schimbi tunsoarea sau culoarea părului, nu lăsa pe ultima sută de metri. În caz contrar, riști să te simți inconfortabil în ziua nunții dacă nu te acomodezi cu schimbarea sau, mai grav, să nu te bucuri de cea mai frumoasă zi din viața ta dacă simți că noua coafură nu te reprezintă.  

Microdermabraziune

Recunoscută pentru rezultatele spectaculoase asupra pielii, această procedură de exfoliere agresivă trebuie realizată cu trei săptămâni sau chiar o lună înainte de nuntă. Astfel, tenul tău va avea timp să se refacă complet și nu vei fi nevoită să acoperi cu machiaj excesiv diversele iritații sau eczeme care pot apărea în urma acestui tratament.  

Microblading

Forma sprâncenelor este foarte importantă pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile feței. Dacă nu ești mulțumită de aspectul sprâncenelor tale și crezi că machiajul din ziua nunții nu va arăta așa cum îți dorești din cauza lor, apelează la tehnica de pigmentare a sprâncenelor cu cel puțin trei luni înainte de marele eveniment. Fiind un procedeu de tatuare a firelor de păr, efectul este mult mai puternic la început, însă, în timp, sprâncenele vor avea un aspect natural.  

Tratament de curățare

Având în vedere stresul prin care treci în perioada de pregătire a nunții, vizitele în cabinetele cosmetice sunt absolut necesare. Poți începe să apelezi la tratamente de curățare și hidratare cu șase luni înainte de nuntă. Curățarea, însă, nu este recomandată în apropierea evenimentului, întrucât extracțiile inflamează pielea și pot lăsa urme pe față timp de câteva zile. Chiar dacă apelezi la această procedură cu două săptămâni înainte, tenul tău va arăta impecabil în ziua nunții.  

Dermaplaning

Acest tratament presupune îndepărtarea celulelor moarte și a pufului de pe față prin folosirea unei lame subțiri, lăsându-ți pielea catifelată. Rezultatele le vei vedea și în ziua nunții, când machiajul va arăta perfect pe chipul tău. În urma procedurii te poți irita ușor, de aceea este recomandat să îți lași tenul să se refacă timp de o săptămână.

Așadar, acum că ai aflat cu cât timp înainte trebuie realizată fiecare procedură de înfrumusețare, nu trebuie decât să îți planifici eficient timpul, astfel încât să te poți ocupa atât de organizarea evenimentului, cât și de aspectul tău. În cele din urmă, cel mai important lucru este ca tu să te simți bine în pielea ta și să te bucuri din plin de ziua nunții.

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: Pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns