Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 trucuri pentru maini de catifea

5 trucuri pentru maini de catifea

Ingrijirea mainilor nu este asa de complicata precum cea a fetei, unde pot aparea tot felul de probleme, si probabil de aceea uitam de ea sau nu-i rezervam loc in topul prioritatilor beauty.

Iata insa cinci gesturi care trebuie sa-ti intre in reflex pentru a avea maini frumoase si ingrijite:

Nu abuza de sapunuri

Apa si sapunul pot avea efecte negative, in special asupra unghiilor, degresandu-le excesiv, ceea ce duce la exfolierea lor.

Foloseste lotiuni pentru fortificarea unghiilor si uleiuri speciale de cuticule, si poarta lac pe unghii, pentru ca ti le va proteja cand te vei spala pe maini. Astfel, vei avea unghii frumoase si sanatoase.

Crema hidratanta de maini

Sa nu-ti lipseasca din geanta crema de maini, la care sa apelezi dupa fiecare spalare, pentru rehidratarea pielii. Dupa varsta de 40 de ani, foloseste creme de maini nutritive, cu efect antirid.

Exfoliaza-le

Si mainile au nevoie de exfoliere – o data pe saptamana, maseaza-le cu un scrub, iar unghiilor fa-le o pilire delicata pe toata suprafata. Finiseaza apoi cu pila de luciu.

Crema cu FPS

In zilele insorite (fie ele si de toamna), nu iesi din casa fara sa „imbraci“ mainile intr-un strat protector de crema cu FPS.

Nu uita de manusi

Cand este foarte frig si bate vantul, poarta manusi. Cand faci curat si folosesti detergenti, iarasi poarta manusi. Fereste deci mainile mereu de intemperii si substante agresive.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns