Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 7 trucuri care te fac irezistibilă

7 trucuri care te fac irezistibilă

Ne dorim să arăm bine fără machiaj, doar strălucirea naturală să ne confere un aspect plăcut. E dificil, nu însă imposibil.

Îngrijirea zilnică este cel mai bun tratament de frumuseţe. Mici trucuri ne ajută să arătăm bine fără prea mari eforturi sau costuri. Iată câteva sfaturi care te vor face să radiezi în fiecare zi, chiar şi fără un machiaj salvator.

Pune accentul pe gene

Genele lungi şi întoarse dau ochilor farmec. Fără mascara, dar întoarse şi îngrijite cu tonice şi tratamente care să le dea volum şi lungime în mod natural, efectul va fi absolut surprinzător. Un alt truc este vopsirea genelor, pentru un plus de volum şi culoare.

Dormi opt ore!

Nimic nu face tenul mai frumos decât un somn bun. Cearcăne, pungi sub ochi sau ten cenuşiu, toate acestea sunt rezultatul unei nopţi pierdute, semne dificil de camuflat chiar şi cu cele mai dibace farduri. Uleiul de lavandă picurat pe pernă te ajută să dormi uşor şi profund, asigurându-ţi odihna de care tenul are nevoie.

Ai grijă de păr!

Cu un aspect natural, curat şi strălucitor, părul îţi aduce un plus de prospețime. Spală-te pe cap în mod regulat, pentru că rădăcinile grase dau un aspect neîngrijit. Un truc de la bunica, perfect valabil şi azi, este clătirea părului cu apă rece în care ai adăugat zeamă de lămâie. Astfel, podoaba capilară rămâne curată şi strălucitoare. Dacă te grăbeşti, foloseşte şamponul uscat, iar dacă n-ai vreme de coafat, netezeşte firele rebele cu foarte puţin ulei de argan.

Masează-ţi faţa!

Nu este suficient să aplici o cremă hidratantă pentru ca ea să fie și eficientă: este necesar şi un masaj ca ea să pătrunde în profunzime şi să acţioneze optim. Mai mult, acest masaj este un fel de gimnastică antirid. Acordă-ţi 2-3 minute doar pentru a aplica această cremă în fiecare dimineaţă şi rezultatele nu vor întârzia să apară!

Foloseşte ulei la ras!

Lama rămâne cea mai bună metodă de a scăpa de părul nedorit fără durere și în doar câteva minute. Însă pielea se poate irita şi usca. În locul cremei de ras, aplică un strat fin de ulei de copii şi vei preveni tăieturile, pielea rămânând moale şi catifelată.

Exfoliază buzele!

Aspectul lor catifelat ne garantează un zâmbet senzual. Cu o periuţă de dinţi şi puţin balsam, vei avea mereu buze fine. Aplică balsam pe buze şi freacă-l cu periuţa pentru a îndepărta celulele moarte. În timpul acestui masaj, balsamul va fi uşor absorbit şi buzele vor fi optim hidratate.

Mai suplă din… culori

Chiar dacă nu ai o siluetă ca la carte, poţi trişa puţin folosind iluzia optică. Purtând culori deschise în partea de jos şi închise în partea de sus, vei părea mult mai suplă. Încearcă, sigur îţi va spune cineva că ai slăbit!

Citește și:

Secretele fondului de ten

3 tratamente cu flori pentru frumusețea ta

Săpunul, sursă a frumuseții

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.14/07.04.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns