Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 7 trucuri pentru un ten luminos

7 trucuri pentru un ten luminos

 

O piele stralucitoare  şi un ten luminos sunt dorinţa fiecărei femei. Poţi obţine o piele perfect strălucitoare fără a cheltui o avere şi fără să petreci ore în şir în salonul de frumuseţe, doar dacă respecţi aceste trucuri pentru un ten luminos.

1. Prepară şi aplică pe faţă în fiecare săptămână o mască facială comusă din o lingurp de miere amestecată cu un albuş de ou. Omogenizează bine şi tine masca pe faţă timp de 15 minute apoi clăteşte cu apă călduţă.

2. Foloseşte din când în când o mască de faţă dintr-o lingură de  fulgi mărunţi de ovăz, o linguriţă de miere, o linguriţă de praf de migdale şi o lingură de iaurt gras. Întinde pasta pe gât şi decolteu în strat gros. Se ţine pe faţă 15-20 de minute şi clăteşte bine cu apă.

3. Castravetele este ideal pentru ten. Deci, prepară un amestec de suc de castravete şi smântănă şi foloseşte soluţia pentru a te demachia.

4. Dacă aveţi tenul gras, poţi folosi mere pentru reducerea excesului de sebum. Ia unul sau două mere şi taie-le în felii groase şi aplică-le proaspete pe faţă timp de 10 până la 15 minute. Poţi face asta în fiecare zi. merele reduc şi normalizează secreţia de sebum.

5. Fă o pastă de morcovi în blender şi aplică-o pe faţa până se usucă. Spală-te cu apă şi vei observa strălucirea proaspăt pe pielea. Masca se aplică o dată la două săptămâni.

6. Părul facial este o problemă comună pentru multe femei şi, eliminarea acestuia împlică deseori chimicale toxice. poţi face asta, însă, şi cu produse naturale. Amestecă zahăr, albuş de ou şi făină de porumb (parţi egale de zahar şi făină de porumb), până rezultă o pastă, care se aplică uniform pe toata faţa. După ce se usucă, îndepărtarea acesteia se face prin masajul feţei şi cu acest proces, vei pierde mai mult de 50% din parul facial. Repetă procedura după 48 de ore sau de două ori sau de trei ori în fiecare săptămână, ceea ce va duce la o piele moale şi strălucitoare.

7. Amestecă o lingură-două de pastă de tomate groasă cu o linguriţă de miere şi aplică pe faţă. Masca este extrem de activă şi dă strălucire naturală pielii şi diminuează petele de pigmantare.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns