Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Beneficiile argilei

Beneficiile argilei

Printre beneficiile argilei se numara si capacitatea uimitoare de a aspira alte substante, fiind folosita cu succes in eliminarea deseurilor din organism – cauza ascunsa a numeroase boli.

Hipocrat, parintele medicinei, spunea ca toate bolile se vindeca prin intermediul unei evacuari. Argila este cel mai adesea utilizata in scopuri de purificare a organismului, de eliberare a toxinelor, fiind o poarta de iesire a substantelor nocive. Este folosita sub forma de cataplasme (ca pasta omogena, in amestec cu apa) sau ca atare, intern ( tot amestecata cu apa).

Comprese cu argila

Sunt, de regula, reci si se aplica pe zona afectata pana la vindecarea completa. Sunt suficiente cateva zile pentru afectiuni minore si pana la cateva luni in cazul unor probleme de sanatate grave.
• Au actiune de profunzime in: decongestionarea organelor (de exemplu, aplicate pe regiune rinichilor curata filtrul renal si favorizeaza desfasurarea optima a functiei renale), deblocarea articulatiilor, resorbirea chisturilor si tumorilor, cicatrizarea tesuturilor (ten, piele, etc)

  • Remedii naturiste pentru parul gras

Argila de baut

Cura cu argila se numara printre beneficiile argilei si se poate face inclusiv de cei perfect sanatosi, pentru ca vine cu beneficii extraordinare. Dimineata, pe stomacul gol, se bea un pahar de apa de argila (pusa de seara si lasata peste noapte sa se decanteze), timp de doua saptamani. Se tine si o dieta usoara, in completarea tratamentului cu argila.

  • Tratamente simple pentru ten, cu efect imediat

• Actiunea este de curatare interna, de reglare a functiei diverselor organe (curata colonul si ficatul de toxine, fiind totodata eficienta in ulcer si gastrita), de restabilire a tonusului si de remineralizare. Apa de argila este folosita cu rezultate remarcabile in hipertensiune arteriala si diabet.

Incearca tratamentele naturiste si vei vedea cu adevarat beneficiile argilei.

Comments

comments

Lasă un răspuns