Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Beneficiile dormitului pe perne din satin

Beneficiile dormitului pe perne din satin

Feţele de perne din satin pot părea un moft şi o cheltuiala nejustificată. Dar, vei vedea că, folosirea acestor feţe de pernă din satin are şi anumite beneficii pentru păstrarea frumuseţii tale naturale. 

1.Piele mai întinsă. Cutele de pe faţă cu care te trezeşti de dimineaţă se datorează feţelor de pernă din bumbac. Este adevărat că aceste cute dispar în câteva minute, dar în timp, acestea se pot transforma în riduri permanente. Dacă alegi satinul în locul bumbacului, vei scăpa de aceste cute pentru că satinul lasă faţa să alunece uşor pe pernă. 

2.Piele fină. Bumbacul va absorbi uleiurile naturale produse de pielea ta, aceasta devenind uscată. Dacă schimbi cu perne din satin ajuţi pielea să nu mai piardă uleiurile naturale, aceasta arătând hidratată şi fină.

3.Par strălucitor. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu părul. Şi acesta produce ulei care este absorbit de feţele de pernă din bumbac. Fără uleiul natural părul îşi pierde strălucirea şi are aspect uscat. Satinul nu are această proprietate de absorbţie precum bumbacul. Aşa că dacă dormi pe feţe de perne din satin vei avea un păr strălucitor şi sănătos.

4.Eviţi ruperea părului. Dacă dormi pe perne din satin eviţi să ţi se rupă firele de păr. Nu intervine frecarea la contactul cu satinul, lucru ce nu este valabil în cazul bumbacului. 

5.Coafură rezistă. Dacă tocmai te-ai coafat şi doreşti să-ţi reziste părul în această formă cât mai mult timp, atunci schimbă feţele de perne de bumbac cu unele din satin. Satinul este alnecos şi împiedică încurcarea părului, astfel coafura ta rezistând mai mult.

6.Gene sănătoase. Până şi genele tale beneficiază de avantajul unui somn pe satin. Nu se mai rup din cauza frecării, aşa cum se întâmplă când dormi pe bumbac.

Ţinând cont de cele de mai sus, poţi alege liniştită să-ţi înlocuieşti feţele de pernă de bumbac cu unele din satin, evident dacă bugetul îţi permite. Părul, faţa şi genele tale au parte numai de beneficii în urma acestei schimbări.

Tu din ce material ai feţele de perne?

Comments

comments

One thought on “Beneficiile dormitului pe perne din satin

  1. Cine cauta gaseste .Parul meu arata altfel acum dupa ce am gasit cea mai buna fata de perna de satin 50×70

Lasă un răspuns