Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Ce spune forma sprancenelor despre tine?

Ce spune forma sprancenelor despre tine?

Iata cum iti schimba un pensat prost o fizionomie buna:

Pari mereu incruntatahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/28/banala.png

Asta se intampla cand sprancenele tale sunt prea apropiate. Ele trebuie sa inceapa de la coltul intern al ochiului. Daca ochii sunt prea apropiati (distanta dintre ei este mai mica decat lungimea unui ochi), mai poti intra cu penseta 1-2 mm in fiecare spranceana, la colturile interioare.

Pari mereu miratahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/28/incruntata.png

Asta se intampla cand ai pensat prea mult baza sprancenelor si ai marit distanta dintre ele si ochi.

Completeaza forma sprancenei cu un creion in aceeasi nuanta, ca sa refaci conturul initial si lasa-le sa creasca la loc.

Pari mereu severa http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/28/mirata.png

Asta se intampla cand le-ai arcuit prea mult (ai ascutit unghiul pe care sprancenele le fac fix deasupra colturilor externe ale ochilor). Din nou, solutia este creionul de sprancene, care te ajuta sa acoperi locurile ramase goale in mod nejustificat, pana ce firele de par cresc la loc.

Pari mereu absenta, banalahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/28/obosita.png

Asta se intampla cand ai sprancene drepte, inexpresive, iar chipul tau nu este prelung (o forma pe care sprancenele drepte o ajuta). Arcuieste-le putin, pensand cateva fire la baza, fix deasupra coltului extern al ochilor. Iar in partea de deasupra, completeaza unghiul cu un creion sau cu un fard de ochi in aceeasi nuanta.

Pari mereu obositahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/02/28/severa.png

Asta se intampla cand ai sprancenele prea lungi, iar pleoapele tale sunt, de la natura, mai cazute. Solutia este sa pensenzi din coada sprancenelor. Ele ar trebui sa se opreasca in punctul unde linia care uneste radacina narii si coltul ochiului se intersecteaza cu spranceana. In cazul pleoapelor cazute, mai intra cu penseta 1-2 mm in coada sprancenelor.

Sfatul nostru

Cand folosesti creionul de sprancene, ai grija sa fie foarte ascutit si traseaza linii fine in spatiile care trebuie reparate sau umplute de culoare. Daca te apuci sa colorezi zona de-a dreptul, va arata cu totul nenatural. Cand vrei doar sa-ti accentuezi sprancenele (acest truc scoate ochii in evidenta), nuanta de creion poate fi cu maximum doua tonuri mai inchisa decat cea a sprancenelor.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns