Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Ce trebuie sa faci pentru a avea par lung

Ce trebuie sa faci pentru a avea par lung

Orice femeie din lumea asta îşi doreşte să-i crească părul mai repede, mai ales când vrea să scape de breton, sau de o tunsoare aleasă greşit. 

Iar dacă vrei să scapi de o tunsoare urâtă, atunci este chiar frustrant când treci prin perioada intermediară când pur şi simplu părul tău nu are nicio formă.

Dar sunt câteva lucruri pe care le poţi face pentru a-ţi ajuta părul să crească mai repede.

Iată care sunt acestea:

1. Tunsul ajută.

Chiar dacă nu sună bine, mai ales că tu vrei să-l laşi să crească, tunsul îţi ajută părul să crească mai repede, mai ales că în aşa fel reuşeşti să scapi şi de părul distrus sau vârfurile despicate. Este suficient dacă îţi tăi vârfurile o dată la 3 luni.

2. Consumă anumite alimente.

Nu este un mit! Anumite alimente ajută la accelerarea procesului de creştere a părului. Consumă cu regularitate ouă, somon, seminţe de floarea soarelui, avocado şi migdale şi vei vedea că funcţionează.

3. Aparatele termice de coafat distrug părul.

Uscatorul de par, placa şi ondulatorul afectează firul de păr şi împiedică creşterea, aşa că încearcă pe cât posibil să nu le foloseşti.

4. Nu-l spăla foarte des.

Dacă te speli zilnic pe păr atunci trebuie să ştii că înlături uleiurile naturale care ajută firul de păr să se protejeze şi să crească. Încearcă să-l speli din două în două zile şi să foloseşti un şampon uscat între spălări.

5. Masează-ţi scalpul.

Când te speli încearcă să îţi masezi scalpul timp de 3 minute pentru a stimula foliculii de păr. Pentru a mări efectul, aplică o mască de păr sau balsam în acelaşi timp.

Tu ce soluţii ai pentru a-ţi face părul să crească mai repede?  

 

Comments

comments

Lasă un răspuns