Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cinci feluri în care îți poți reînnoi lookul fără să spargi pușculița

Cinci feluri în care îți poți reînnoi lookul fără să spargi pușculița

look nou

Sunt momente în care simți nevoia de o schimbare în viața ta, din diferite motive. Iar, dacă nu mai ești mulțumită de aspectul tău și îți dorești un look nou, poți apela la diferite metode, pentru a te reinventa. În plus, nici nu e nevoie să faci investiții prea mari! Iată câteva trucuri simple pe care le poți pune în aplicare, ori de câte ori simți nevoia unei schimbări.

Încearcă o coafură nouă

De multe ori, o tunsoare sau o coafură nouă sunt cel mai bun pas spre schimbare. Nu trebuie să-ți fie teamă. Caută diferite coafuri care crezi că ți se potrivesc, iar, apoi, apelează la un stilist, în care ai încredere. Dacă ai dubii și nu vrei să adopți o tunsoare nouă, poți încerca acasă câteva schimbări de hairstyle. De exemplu, îți poți schimba doar cărarea. Dacă o aveai pe mijloc, o poți face într-o parte. Sau, poți încerca diferite împletituri sau bucle, pe care le poți obține atât cu ondulator, cât și cu niște bigudiuri. 

Poartă diverse accesorii

Accesoriile contează! Dacă porți ochelari de vedere, încearcă un model nou de rame. De exemplu, poți alege un model de rame de tip aviator sau cat eye, care vor oferi o notă de eleganță oricărei ținute. Sau, optează pentru un pachet de rame cu lentile colorate, care, cu siguranță vor atrage atenția tuturor. Dacă vrei să faci o schimbare radicală, renunță de tot la ochelari și pune lentilele de contact. Avantajul acestora este că îți oferă posibilitatea de a-ți schimba culoarea ochilor. Astfel, într-o zi ochii tăi pot fi albaștri sau verzi, pentru ca în următoarea zi să fie căprui ori negri. Schimbarea culorii ochilor cu ajutorul lentilelor de contact nu este foarte greu de obținut. Tot ce trebuie să faci este să mergi la un optometrist.

Încearcă un machiaj nou

Dacă simți nevoia unei schimbări de look, poți face acest lucru extrem de ușor, doar cu ajutorul unor farduri. Poți opta pentru un machiaj natural, în nuanțe calde de roz, sau pentru unul excentric, în culori aprinse, de albastru sau verde. Totuși, nu uita să ții cont și de culoarea ochilor, dar și de outfitul pe care vrei să-l porți. În plus, cu un singur ruj roșu, poți adăuga mai multă culoarea ținutei tale. Rujul roșu a fost mereu în trend, așa că îl poți folosi pentru o ocazie specială. Acesta este senzual și elegant în același timp și te va ajuta să atragi toate privirile.

Schimbă-ți manichiura

Dacă până acum aveai impresia că unghiile sunt un detaliu minor al ținutei tale, să știi că te înșeli. De multe ori, unghiile sunt ca o oglindă pentru personalitatea unei femei. Așa că îți recomandăm să alegi un tip de manichiura care ți se potrivește, sau, dacă simți nevoia unei schimbări de look, poți opta pentru un model pe care nu l-ai mai încercat. Iar, în ceea ce privește culoarea ojei, poți alege nuanțe neutre, de nude, bej sau gri, sau poți opta pentru o nuanță aprinsă de roșu.

Reorganizează-ți garderoba

Femeile spun mereu că nu au niciodată îndeajuns de multe haine, iar acesta este pretextul perfect pentru încă o sesiune de shopping. Însă, nu trebuie să investești mereu în piese vestimentare noi. Încearcă să îți faci timp și să îți reorganizezi garderoba. Nu este ușor să renunți la o parte din hainele pe care ți le-ai cumpărat, dar, dacă nu le-ai mai purtat de câțiva ani, poți să le dăruiești cuiva. În plus, o asemenea curățenie te poate ajuta să găsești piese pe care uitaseși că le ai. Cu siguranță, vei fi surprinsă când vei regăsi rochii sau pantofi pe care nu ai apucat să îi porți.

 

Așadar, acum îți poți schimba foarte ușor lookul, fără să cheltuiești prea mulți bani. E de ajuns să apelezi la trucuri mărunte, care să îți dea o înfățișare nouă și să îți ofere mai multă încredere de sine.

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns