Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cinci trucuri pentru ingrijirea decolteului

Cinci trucuri pentru ingrijirea decolteului

Am făcut o listă cu cele mai bune cinci sfaturi pentru îngrijirea decolteului, tot atâţia paşi pentru a păstra, cât mai mult timp, frumuseţea acestei zone speciale a trupului tău. Obiectivul tău principal este hidratarea, exfolierea şi prevenirea efectelor inevitabile pe care le are gravitaţia.

Dacă am trăi pe Lună o parte din probleme de frumuseţe ale femeilor s-ar rezolva de la sine, iar conturul feţei şi problemele decolteului nu ne-ar mai da bătăi de cap.

Primul truc de bază pentru îngrijirea decolteului este să-i acorzi măcar jumătate din atenţa pe care o acorzi tenului. În felul acesta vei combate şi vei preveni ca pielea decolteului să fie ternă şi lipsită de vitalitate, vei preveni deshidratarea accentuată, în fapt principalele cauze care strică frumuseţea decolteului tău.

Ţine cont de faptul că pielea decolteului este mai subţire decât cea de pe alte zone, aşa că are nevoie de îngrijire specială. Din păcate, frumuseţea decolteului depinde de mărimea bustului şi de unele componente genetice care fac pielea din această zonă mai subţire şi, prin urmare, mai sensibilă.
 
Al doilea truc
esenţial pentru frumuseţea bustului sunt exerciţiile speciale pentru musculatură pieptului. Simple si eficiente exerciţiile pentru frumusetea sanilor trebuie să fie o rutină pentru tine. Le poţi face şl pe scaunul de la birou, şi la volanul maşinii, dar şi seara la televizor sau înainte de culcare.

În fiecare seară, după demachierea feţei, trebuie să cobori mai jos, ştergând delicat gâtul şi decolteul până când dischetă demachianta rămâne curată. Este esenţial şi trebuie să faci asta indiferent dacă faci duş sau nu. Foloseşte aceleaşi produse de îngrijire ca şi cele pentru faţă. Acesta este cel de al treilea truc pentru frumuseţea decolteului, şi trebuie să intre în rutina ta zilnică. Tonicului pentru faţă trebuie să ajungă şi în zona decolteului, tot aşa cum puţină cremă antirid trebuie să fie destinată şi zonei delicate, speciale şi frumoase a decolteului. Există creme speciale pentru decolteu. În principiu acestea trebuie să conţină multă vitamină C (pentru susţinerea procesului de formare al colagenului), dar şi vitamine cu rol antioxidant (vitamină A şi E).

Exfolierea şi masajul la duş sunt alte două trucuri esenţiale pentru frumuseţea decolteului. Ia seamă mereu la temperatura apei de duş şi regleaza-o astfel încât să nu fie prea fierbinte.

Un ultim sfat: cel puţin o dată pe săptămână aplică o crema grasă pentru ten pe decolteu şi pe sâni, apoi maseaza cu blândeţe până este complet absorbită. Ideal este să faci asta după baie sau după duş. Cumpară fie că ai nevoie, fie că nu, o cremă foarte grasă, care să fie destinată special pentru această zonă. Pielea decolteului are nevoie de acest tratament după vârsta de 25 de ani, mai ales dacă ai un bust generos.

Citeste si: Cum sa-ti ingrijesti sanii in functie de varsta

Comments

comments

One thought on “Cinci trucuri pentru ingrijirea decolteului

Lasă un răspuns