Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > O coafură nouă făcută ușor acasă, fără să te tunzi

O coafură nouă făcută ușor acasă, fără să te tunzi

O coafură nouă îţi poate schimba toată starea de spririt, dar asta nu înseamnă că este obligatoriu să te tunzi.

Cu siguranță simți nevoia unei împrospătări a liniei părului, însă în această perioadă de izolare poți doar să faci mici schimbări care să-ți aducă un look nou, dar fără intervenția unui stilist. Iată câteva idei şi cum îţi poţi schimba coafura, acasă, fără să te tunzi.

Accesorizează coafură.
Pentru a da un aspect nou, proaspăt şi diferit unei coafurii clasice, foloseşte o bențiță, un accesoriu la modă. Împleteşte câteva fire, pentru un look boem.

Schimbă bretonul. Dacă a crescut prea mult și îți intră în ochi, deși există câteva tehnici prin care poți să-ți tai singură bretonul, dacă nu te simți în stare, decât să greșești, poartă-l într-o parte, dat cu gel sau prins cu o agrafă-bijuterie. Îl mai poți prinde pe spate, într-o buclă ușor tapată, fixată cu două agrafe.

Joacă-te cu lungimile. Ce dacă ai tot părul la aceeași dimensiune, întinde-l cu placa, apoi selectează câteva șuvițe de deasupra și împletește-le. După ce vei desface părul din împletitură vei crea volum și texturare prin această mică diferență de lungime.

Variază texturile. Înlocuieşte peria clasică sau plăcile de întins cu un ondulator. Ondulează câteva șuvițe care încadrează fața.

Schimbă cărarea. Este o cale simplă prin care poţi aduce o notă nouă stilului tău, încercând cărarea într-o parte sau pe mijloc, dacă deja era într-o parte.

Foloseste produse de styling. Sunt o cale foarte simplă prin care îţi poţi schimba radical coafura, fără să fie nevoie să te tunzi sau să treci pe la coafor. Există spray-uri de texturizare, care dă părului un aspect ușor vălurit, ca după plajă.

Toate aceste soluţii se pot combina şi se pot adapta la stilul şi la coafura ta pentru a da un suflu nou şi o notă proaspătă părului tău.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns