Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Coafuri si culori de vedeta

Coafuri si culori de vedeta

Dacă vrei să arăți senzațional la acest sfârșit de an, părul trebuie să devină și el un accesoriu de valoare, iar această magie poate fi făcută ușor din culoare. Proaspăt vopsit, părul va căpăta străluciri senzaționale.

Pentru părul lor, vedetele au ales naturalețea și culorile strălucitoare. Înainte de toate, părul trebuie să fie bine hrănit și îngrijit. Uleiurile sunt ingredientele vedetă și te pot ajuta să-i asiguri rapid acest aspect seducător. Coafurile sunt lejere chiar și pe covorul roșu. Cocurile, buclele și părul întins sunt coafuri ușor de obținut acasă și încă în tendințe, perfecte și pentru sărbători. Să arătăm senzațional este foarte simplu inspirându-ne chiar din lookurile bine îngrijite ale modelelor de pe catwalk.

Șaten șarmant

De la nuanțele pământii la cele dulci precum ciocolata, șatenul este o alegere bună când nu vrei să schimbi culoarea naturală, dar îți dorești s-o îmbogățești cu irizații și reflexii calde, care să îndulcească trăsăturile și să ofere strălucire părului. Este o culoare cuminte, dar plină de mister. Alege-o dacă ești o femeie conservatoare, dar care vrea să se pună în valoare. 

Blond senzual

De la argintiu și auriu la castaniu-deschis, nuanțele de blond pot fi purtate de oricine. Luminoase și jucăușe, aceste tonuri calde sau reci întineresc chipul și aduc senzualitate privirii. Nuanțele de blond se potrivesc la orice vârstă. Dacă vrei să fii remarcată, seducătoare și sofisticată totodată, o nuanță deschisă este cea mai potrivită. Dacă ai foarte multe fire albe sau riduri fine în colțul ochilor, tot blondul le face să dispară prin simpla lui prezență. Blondul te ajută și dacă vrei ca părul să capete mai mult volum. Lumina pică altfel și dă senzația de bogăție.

Pe podium, în orice variantă de lungime, blondul emană senzualitate, eleganță și tinerețe. Coafura este una cu mult volum și bucle sălbatice și poate fi rapid realizată cu spray pentru volum, spumă pentru fixare, câteva bigudiuri mari și un fixativ. Pe părul blond se vede frumos orice coafură, inclusiv împletiturile, la modă în acest sezon.

Roșcat ispititor

Arămiul face spectacol nu doar în natură, ci și pe podiumuri, în noile tendințe toamnă-iarnă pentru păr. Nuanțele arzătoare de cupru sunt cele mai vânate în acest sezon, dar la fel de șarmante sunt toate nuanțele calde de roșu. Dacă ești o femeie îndrăzneață, căreia îi place să fie remarcată din prima clipă, roșcatul este o bună alegere. Roșul nu doar seduce, dar dă tonus și multă energie.

Multe dintre modelele de pe podiumuri au fost alese şi pentru părul lor arămiu. Roșul este o culoare cu personalitate, părul poate fi purtat întins, simplu sau cu bucle bine definite la vârfuri, care să-i aducă un plus de feminitate. Le faci folosind bigudiuri mari sau ondulatorul, apoi le dai rezistență cu mult fixativ. La fel de bine se pretează şi o coafură sălbatică, realizată din codiţe împletite, pe părul umed şi apoi uscat la repezeală. Este o coafură foarte sexy, dacă vrei să atragi toate privirile.

Negru elegant

Părul negru dă eleganţă, prestanță și conturează trăsăturile. Din punct de vedere psihologic, negrul emană putere, seriozitate, noblețe și perseverență. Femeile care au această culoare naturală sunt comunicative, iubesc lucrurile simple, dar bine făcute. Părul negru natural poate fi tern, însă, vopsit, el pare mai impunător, mai strălucitor, conturând chipul.

Brunetele sunt fascinante pe podium și cu aerul lor misterios pun în valoare orice ţinută. Negrul te scoate în evidenţă, subliniindu-ţi trăsăturile și personalitatea puternică, aducându-ţi deopotrivă distincție și senzualitate. Cocul este coafura care se pretează foarte bine părului negru. Este simplă, dar elegantă, potrivită pentru o seară specială. Părul poate fi purtat și pe umeri, uşor ondulat, eventual doar cu vârfurile întoarse rapid cu un ondulator.

Articol preluat din ediția de decembrie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns