Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cum aplici corect lotiunea de protectie

Cum aplici corect lotiunea de protectie

PASUL 1. Aplica lotiunea cu 15-30 de minute inainte de a iesi la soare. Astfel, ii acorzi suficient timp pentru a patrunde in piele si a-ti oferi protectie maxima.

PASUL 2. Cantitatea potrivita pentru corpul unui adult e de marimea unei cutii de film foto. Intinde lotiunea pe tot corpul, intr-un strat subtire si uniform. Daca exagerezi, vei arata ca un tort glazurat si nu vei beneficia de o protectie mai mare.

PASUL 3. Aplica peste tot. Cel mai bine e sa intinzi lotiunea inainte de a te imbraca; asa vei reusi sa aplici un strat uniform peste tot, fara sa-ti patezi hainele. Astfel vei fi sigura ca pe plaja, cand sutienul sau slipul se deplaseaza, nu pierzi niciun dram de protectie. Asigura-te ca picioarele sunt cremuite de sus pana jos, la fel si spatele. La femei, acestea sunt zonele preferate de melanom.

PASUL 4. Fii delicata cu tenul. Poti folosi acelasi produs pe care il aplici pe intregul corp, dar daca ai tenul sensibil, investeste intr-o lotiune speciala care calmeaza si previne iritatiile.

PASUL 5. Daca petreci mult timp in soare, aplica un nou strat de lotiune la fiecare doua ore. Iar daca te implici in activitati care presupun transpiratie sau apa de mare, operatiunea trebuie repetata o data la 30 de minute (chiar daca pe ambalajul cremei scrie ca e waterproof).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns