Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cum ne machiem: baza de machiaj

Cum ne machiem: baza de machiaj

Machiajul nu ne lipseşte indiferent dacă mergem la plimbare, la film sau la cumpărături. Şi pentru orice tip de machiaj, de zi sau de seară, aplicăm întâi o bază.
Baza de machiaj este foarte importantă pentru a avea un ten frumos şi sănătos.
Iată câteva sfaturi de care să ţinem cont :
1.Fără încreţituri. Aplică o cremă pentru ochi şi o loţiune hidratantă înainte de a aplica fondul de ten. Astfel liniile din zona delicată de sub ochi se nivelează şi riscul apariţiei ridurilor este diminuat.
2.Umezeşte pentru uniformizare. Aplică fondul de ten cu un burete umezit pentru a întinde baza pe toată faţa şi pentru a avea o acoperire cât mai uniformă. Dacă foloseşti o pensulă uşor umezită poţi obţine un efect artistic.
3.Scapă de bărbia dublă. Foloseşte o pudră sau un fond de ten cu o nuanţă mai închisă în zona de sub bărbie şi vei crea impresia că aceasta a scăzut. Pentru a defini mai bine conturul amestecă nuanţele până spre capătul maxilarului inferior.
4.Îndepărtează surplusul. După ce ai aplicat produsele cosmetice ia un şerveţel moale şi tapetează-ţi uşor faţă. În felul acesta cosmeticele se vor uniformiza mai bine, vei crea un aspect mai fin, mai natural, şi nu vor rămâne zone neacoperite.

Tu ce alte trucuri de machiaj cunoşti?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns