Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cum poti scapa de rosul unghiilor

Cum poti scapa de rosul unghiilor

 

 

Nu reuşeşti să scapi de acest obicei urât? Chiar dacă îţi rozi unghiile constant sau doar când eşti stresată, este un obicei urât şi trebuie să scapi de el.

Am făcut o listă cu câteva lucruri care te pot ajuta să scapi de rosul unghiilor pentru a avea si tu, o manichiură frumoasă.

Ojă amară. Unele oje sunt fabricate pentru a te ajuta. Acestea au un gust amărui neplăcut care te vor împiedica să-ţi mai rozi unghiile.

Manichiură săptămânală. Plăteşti destul de mult pentru o manichiură, aşa că nu înţeleg de ce ţi-ai dori să o strici. Dacă unghiile tale arată bine şi sunt date cu o ojă frumoasă e posibil să nu mai fii atât de tentantă să le rozi. Manichiura cu gel te poate ajuta şi mai mult, mai ales că ţine mai mult de o săptămână, astfel lăsând timp unghiilor tale naturale să crească.

Unghii scurte. Dacă sunt scurte nu prea mai ai ce roade.

Relaxează-te. Rosul unghiilor este rezultatul stresului. Dacă îţi găseşti un alt obicei, sănătos de data asta, cum ar fi sportul, te vei relaxa şi nu-ţi va mai sta mintea la unghii.

Distrage-ţi atenţia. Multe persoane adoptă obiceiuri noi, pentru a scăpa de rosul unghiilor. Joacă-te cu un elastic pentru păr sau o mingiuţă specială pentru stres.

Unghii false. Unghiile false pot face uneori minuni pentru cele ce au obiceiul să le roadă în mod constant. Sunt mai groase decât unghiile naturale făcându-le astfel mult mai greu de ros. Nu se strică foarte repede aşa că unghiile tale naturale au timp să crească.

Depune efort. Nu va fi uşor, dar cu puţin efort poţi reuşi să scapi de acest obicei neplăcut. Iar dacă eşti hotărâtă atunci cu siguranţă nimeni nu îţi mai poate sta în cale.

Dacă ai alte soluţii pentru a scăpa de rosul unghiilor, spune-ne şi nou la rubrica de comentarii.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns