Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Cum sa dai volum genelor

Cum sa dai volum genelor

Orice femeie vrea sa aiba gene lungi si seducatoare ca cele ale modelelor de pe catwalk. Nu e imposibil! Trebuie doar sa tii cont de aceste sfaturi.

1. Inainte de a recurge la machiaj e bine sa-ti ingrijesti genele cu ulei de ricin. Asa ca, timp de o luna, da-ti pe gene seara, inainte de culcare, cu ulei de ricin. Le va intari si le va stimula cresterea.

2. Opteaza pentru o mascara cu efect de volum. Cele cu vibratii separa usor genele si le intind pentru mai mult volum.

3. Daca mascara cau vibratii ti se pare prea costisitoare atunci incearc-o pe cea cu doua capete (cu pasta alba si neagra). Cea alba separa cu precizie genele, iar cea neagra nuanteaza perfect genele, chiar si pe cele mai plapande si mai scurte.

4. Pentru un machiaj mai expresiv incearca rimelul cu periuta subtire. Cu ajutorul ei vei putea aplica pe gene, fara probleme, mai multe straturi de culoare. Insista prin rasucire pe partile exterioare ale genelor si vei obtine un machiaj in stil „ochi de pisica”. Si inca ceva! Pentru mai mult efect aplica tus negru pe partea de sus a pleoapei.

5. Daca te-ai hotarat sa-ti pui gene false atunci opteaza pentru cele de buna calitate, care nu deterioreaza radacinile firelor de par. Dupa ce le-ai dat jos repeta tratamentul cu ulei de ricin.

Comments

comments

Lasă un răspuns