Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Defineste-ti corect sprancenele

Defineste-ti corect sprancenele

Desi atunci cand alegi sa te pensezi ar trebui sa mergi la un specialist, poti incerca sa faci asta si acasa, dar trebuie sa tii cont de cateva recomandari, ca sa-ti definesti corect sprancenele. Important este sa pastrezi forma naturala a sprancenelor, fara a le schimba drastic linia si forma.

Delimitarea

  • Incepe intai prin a te inarma cu un betisor din bambus care te va ajuta sa trasezi punctele importante in definirea sprancenelor si un dermatograf pentru a face marcajele.
  • Pentru a descoperi coltul intern al sprancenei, pozitioneaza betisorul, drept, intre acesta si exteriorul narii corespondente.
  • Cel mai inalt punct al sprancenei, arcul, trebuie pozitionat intre acelasi punct exterior al narii directionat catre latura externa a irisului, pana spre osul sprancenei.
  • Coltul extern al sprancenei se regaseste intre linia formata de acelasi punct exterior al narii si coltul exterior al ochiului.
  • O ultima linie se formeaza intre coltul interior si cel exterior al sprancenei.

Cum faci un retus in 60 de secunde

Fata alungitahttp://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/08/14/eyeborw.jpg

Daca ai fata alungita, nu ridica prea mult arcul sprancenelor, asta iti alungi fata si mai mult. Alege in schimb o forma mai plata.

Fata ovala

Este considerata forma ideala si aici sprancenele nu mai joaca un rol important in a-ti face fata sa para ovala. E nevoie doar de putina arcuire.

5 pasi pentru sprancene perfecte

Fata in forma de inima

Acesta tipologie necesita sprancene rotunjite. Daca arcul este mai jos creeaza un look natural, dar pentru a alungi forma trebuie sa-l ridici mai mult.

Fata rotunda

Aici te ajuta liniile ascendente care ridica privirea si alungesc. Ridica cat de multi poti arcul sprancenei si fereste-te sa-l rotunjesti.

Secretele cosmeticelor

Fata patrata

Acest tip de fata are trasaturi puternice si e nevoie sa o echilibrezi ori cu sprancene puternice sau indulceste-o cu o forma curbata a arcului.

Fata diamant

Arcuirea sprancenelor indulceste atat trasaturile si va face partea mai lata a fetei sa para mai ingusta. Poti incerca si varianta rotunjita, sugerata si pentru tipologia in forma de inima.

Greseli majore in machiaj

Kit de sprancene

In comert exista truse speciale pentru definirea sprancenelor. Acestea contin sabloane cu diferite forme, creioane sau farduri cu nuante diferite de maro (care te vor ajuta sa completezi spatiile goale), penseta, perie si gel pentru sprancene. Daca iti schimbi nuanta parului drastic, nu uita ca trebuie sa-ti schimbi si nuanta sprancenelor. Poti apela la servicii de vopsire la un salon sau poti achizitiona un produs de colorare chiar acasa.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns