Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Demachiante naturale

Demachiante naturale

Una din regulile esentiale pentru ingrijirea tenului si pentru sanatatea lui este demachierea. Dar, le fel de important este si ce demachiant folosesti. Cele mai bune alegeri sunt produsele demachiante naturale, iar pe unele le poti face acasa. Demachiantele naturale rezolva una din cele mai serioase probleme. Sunt perfect tolerate de piele, indiferent de tipul de ten si curata foarte bine.

Iata cum iti poti prepara cateva demachiante naturale acasa.

Demachiante naturale pentru fata

→Amesteca intr-un recipient inchis ermetic 100 mililitri ulei de canepa, 60 mililitri ulei din samburi de caise si 15 mililitri apa de var filtrata sau apa distilata simpla. Omogenizeaza bine inainte de fiecare utilizare.

→Combina trei linguri de apa minerala, trei linguri de lapte si doua linguri de miere de albine. Amesteca pana cand preparatul devine omogen. Aceasta este unul din demachiantele naturale care este ideal pentru pielea senzibila, cu iritatii sau cosuri. Se poate pastra doua-trei zile la frigider.

→Amesteca o parte zeama de lamaie, o parte ulei de parafina si o parte ulei de migdale dulci. Preparatul se omogenizeaza bine inainte de utilizare, se patreaza la rece si poate fi solosit pentru toate tipurile de ten.

Demachiante naturale pentru ochilor si genelor

→Amesteca intr-un recipient curat ulei rapita, floarea-soarelui sau de masline cu o cantitate egala de apa de portocale. Combinatia este foarte blanda, nu irita ochii si curata foarte bine.

→Pune pe un disc demachiant cateva picaturi de ulei de ricin curat sau ulei de migdale dulci. Fiecare din aceste uleiuri este in sine un demachiant avand calitatea de a curata foarte bine si de a proteja epiderma.

→Excelent in seria de demachiante naturale este uleiul de avocado. Curta foarte bine si este perfect tolerat de piele.

PS. Toate uleiurile le gasesti in magazinele naturiste sau in cele care vand produse bio.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns