Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > E anul reinventării tale. 4 schimbări care te vor întineri cu cel puțin 10 ani

E anul reinventării tale. 4 schimbări care te vor întineri cu cel puțin 10 ani

A mai trecut un an, însă tu poți păcăli timpul foarte ușor, dacă pui în aplicare sfaturile acestea. Cu niște schimbări simple, vei întineri cu cel puțin 10 ani.  

Orice femeie își dorește să facă dispărute semnele pe care la lasă timpul. Pentru că schimbările de aspect – o tunsoare nouă, o garderobă înnoită și o vizită la salon – fac orice femeie să se simtă invincibilă, îți propunem câteva schimbări pe care să le faci anul acesta. Îți vor da un tonus mai bun și îi vor face pe toți din jur să creadă ai găsit o poțiune a tinereții. Iată ce ai de făcut:

  • Schimbă-ți ritualul de îngrijire și răsfață-te puțin. Ridurile vor dispărea, iar cicatricile se vor face nevăzute

Primul lucru pe care ar trebui să-l schimbi anul acesta este atitudinea față de tine însăți. Acordă-ți mai mult timp, răsfață-te și bucură-te de rezultatele noii tale atitudini. Un răsfăț pe care orice femeie îl merită și care se va vedea imediat pe chipul tău este acest tratament care are efecte de întinerire dovedite.

Nicio cremă scumpă pe care o aplici în fiecare seară nu va avea efectul lui și, după cum vezi, el ajută și la tratarea acneei sau a semnelor lăsate de ea, la estomparea cicatricilor, cât și a petelor pigmentare precum pistruii sau petele maronii care apar odată cu vârsta. Meriți pe deplin o astfel de răsplată pentru tine însăți, iar dacă până acum nu te-ai pus pe tine pe primul loc, în 2017 acest lucru ar trebui să se shimbe, nu crezi?

  • O adevărată transformare schimbând doar un singur lucru

Anul acesta ar putea fi anul în care încerci, în sfârșit, coafura aceea pe care ți-o doreai de mult timp și pe care nu ai avut curaj să o încerci până acum. Un blond cenușiu în locul șatenului pe care îl ai acum, o tunsoare scurtă în locul șuvițelor lungi care îți cad pe spate, orice ți-ai dorit mereu să încerci în cee ce privește părul tău nu mai trebuie amânat.

Mai mutl decât atât, dacă ești în căutarea unei coafuri care să te întinerească, sfatul stiliștilor este să renunți la culorile închise, să mergi pe nuanțe deschise și blânde și pe tunsori bob. Șuvițele în nuanțe mai deschise, însă nu foarte multe la număr, sunt și ele o idee de luat în calcul. Nu opta pentru culori foarte puternice – roșcat, portocaliu – vor scoate și mai mult în evidență ridurile și liniile fine, fiind în același timp și demodate.

  • Puterea machiajului. Ce te ajută să arăți mai tânără și ce te îmbrătrânește

Îți mai propunem o schimbare pentru anul acesta – machiajul. Orice femeie are propriile obiceiuri când vine vorba despre machiaj, însă asta nu înseamnă că ele sunt bătute în cuie și nu pot fi schimbate. Machiajul natural este în tendințe acum și întinerește chipul oricărei femei. Redu cantitatea de fond de ten și de pudră folosite, aceste produse aplicate în exces duc la evidențierea ridurilor. Nu folosi farduri în culori țipătoare, mergi pe bej, pe o singură linie de tuș, iar pentru a definitiva machiajul alege un ruj de culoarea piersicii.

  • Alegerile vestimentare care taie pur și simplu din ani

Cu siguranță știi și tu deja că hainele au puterea să te facă să pari mult mai tânără. O scurtă sesiune de shopping în timpul căreia să cumperi doar câteva lucruri de bază te va ajuta să împrospătezi puțin garderoba. Optează pentru o pereche de blugi conici, negri, o camașă albă, simplă, cu o croială masculină, un cardigan supradimensionat. Uită de sacourile cambrate și blugii drepți în culori foarte deschise.

Tu ce schimbări vrei să faci anul acesta?  

 

Sursa foto: Shutterstock

Comments

comments

Lasă un răspuns