Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Explozie de culoare

Explozie de culoare

Aşa cum natura explodează şi mii de culori ne învăluie, la fel nuanţele fardurilor capătă o strălucire aparte, radiind într-o multitudine de nuanţe. Machiajul acestei veri împrumută din culorile soarelui, cerului, florilor şi ierbii, culorile sunt vii, puternice şi emană căldură. În aceleaşi timp, pe podium alături de vedete – verde, turcoaz şi portocaliu – sunt prezente pastelurile, pentru cele mai puţin îndrăzneţe sau pentru machiajele naturale.  Dacă, până acum, machiajul puternic era destinat evenimentelor de seară, în acest sezon, el este vedeta zilei, aducând un aer tineresc şi de vacanţă. Că le foloseşti în tuşe fine, doar pentru contur sau ca pete de culoare, vor aduce o notă de optimism şi dinamism chipului. Ai nevoie doar de un pic de curaj. 

Se poartă bronzul

Dar nu neapărat cel obţinut la plajă, o mină bronzată se poate „meşteri“ în doi timp şi trei mişcări cu o pudră bronzantă şi o pensulă groasă. Un alt truc pentru o nuanţă arămie a pielii este să adaugi în fondul de ten o picătură de autobronzant.

Rezistenţă pe caniculă

Când este foarte cald, machiajul supravieţuieşte foarte bine dacă alegi fardurile cu formule rezistente la apă. Există creioane pe care le aplici pe toată pleoapa – iar apoi foloseşti un fard pudră pentru a-i schimba culoarea, dar şi mascara, care dă lungime şi desime genelor pentru o zi întreagă, chiar dacă temperatura creşte alarmant. Deşi acest machiaj ar putea rămâne intact şi la plajă, e bine să renunţi la el dacă nu vrei să te bronzezi cu pete sau să rişti o alergie provocată de reacţia fardurilor la soare şi apa mării.

Buze fructate

Se poartă rujurile gloss pline de culoare, dar nu orice fel de culoare. În acest sezon, uită de rujurile închise, vişinii şi maro, şi încearcă nuanţele care fac senzaţie, cu efect seducător, fructate, ce amintesc de savoarea fructelor zemoase, extrem de apetisante. Nuanţele de roz, discret sau intens, inspirate din culorile petalelor de trandafir vin şi ele cu un şarm aparte.

Citeste si: Greseli de machiaj care te imbatranesc

Comments

comments

Lasă un răspuns