Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Fii fresh! Impleteste-ti parul sau tunde-l

Fii fresh! Impleteste-ti parul sau tunde-l

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/31/prom-hairstyle-bun-5.jpgParul este o corvoada vara, mai ales in zilele caniculare. Cum poti sa fii fresh? Impleteste-ti parul sau tunde-l.

Caldura, soarele si apa de marea nu se combina foarte bine cu parul lung. Asa ca ne-am gandit sa-ti dam cateva idei care, in egala masura, sa-ti puna in valoare parul dar sa te lase sa fii fresh.

Nu sta cu parul desfacut pe plaja

Primul sfat este sa nu faci greseala de a sta cu parul desfacut, daca parul tau este lung, in zilele fierbinti de vara sau la mare.

Apa si soarele il deterioreaza, plus ca te incalzesti, iar parul se murdareste usor si se incurca foarte tare.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/31/braidedhair2.jpgO solutie este sa-l tunzi. Este drept aceasta este solutia radicala, dar are si tunsul asta beneficiile lui. Regenereaza parul, te intinereste, iti da un aer fresh si te scuteste de multa bataie de cap.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/31/simple-straight-ponytail-hairstyles-2013-for-girl-women-10.jpgAlte solutii sunt sa-l impletesti si sa-l strangi. Excelente pentru vara sunt cocurile ciufulite simple.

Un coc facut din par rasucit este ideal. Unge parul cu o crema de protectie solara, cu factor mare, rasuceste-l si prinde-l intr-un coc neglijet.

Crema de protectie il izoleaza si il protejeaza de soare. Este ideal sa-l prinzi bine astfel incat sa nu se desfaca, pentru ca a sta mereu cu mainile in par ca sa construiesti cocul din nou nu este deloc bine.

Poti incerca sa-ti prinzi parul cu o banda elastica in coada de cal.

Coada de cal este o solutie de compromis intre parul desfacut, nerecomandat, si parul strans. Este necesar sa-l protejezi si in acest caz cu o crema de protectie, care in plus o sa tina parul adunat.

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/07/31/ponytail-hairstyles-04.jpgO solutie perfecta este coada impletita si coada de peste. Separa parul in două. Ia o suvita subtire din oricare dintre parti. Adu suvita subtire in mijloc. Repeta pe fiecare parte, alternativ.

Poti incerca si o coada tiganeasca, impletind in coafa o esarfa subtire.

Are un aer romantic si sexy in plus este un truc foarte bun pentru a proteja parul.

Toate aceste idei sunt solutii ca sa fii fresh si sa-ti protejezi parul.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns