Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Genele false, micul truc de frumusețe pe care îl folosesc și vedetele

Genele false, micul truc de frumusețe pe care îl folosesc și vedetele

A arăta bine și a te simți minunat în fiecare zi, aceasta este definiția frumuseții. Este în natura oricărei femei moderne să se îngrijească și să arate fabulos încă de la primele ore ale dimineții. Unul dintre micile trucuri de frumusețe la care apelează chiar și vedetele sunt o pereche de gene false care oferă un plus de feminitate și strălucire privirii. Sunt ideale de purtat în orice anotimp.

La prima vedere, genele false par complicat de aplicat și îți pot da impresia de efect dramatic, dacă nu ești obișnuită cu ele. Cu toate acestea, majoritatea femeilor recunosc că acest artificiu de frumusețe incredibil îți oferă rapid un look senzual și  pot fi purtate cu încredere, de fiecare dată.

În acest articol, vei afla câteva informații și răspunsuri la intrebările despre genele false și, dacă nu ai purtat până acum, vei fi curioasă să le încerci, măcar o dată.

Câte tipuri de gene false există?

Fiind foarte apreciate și folosite din ce în ce mai des, genele false îți oferă libertatea de a găsi ce îți dorești și de a experimenta culori și tăieturi diferite. Spre exemplu, la Melkior vei găsi gene false în două categorii: sub formă de buchețele (individuale) și tip bandă. Cele tip bandă se folosesc mai des pentru evenimente și le poți purta maximum 48 ore. Se dau jos și, după ce sunt curățate, se pot refolosi între 10 și 15 ori.

Genele false nu se rezumă doar la machiajul de seară. Sunt potrivite și pentru purtarea zilnică, tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care îți evidențiază cel mai frumos ochii. Unul dintre principalele avantaje ale unei perechi de gene false este versatilitatea. Este cea mai ușoară cale de a-ți schimba look-ul în doar câteva minute.

Diferența dintre cele două tipuri constă în durabilitatea genelor false individuale, spre deosebire de cele tip bandă. Genele tip smocuri sunt aproape invizibile și se pot folosi zilnic, datorită aspectului soft pe care ți-l oferă.

Ce mărime să aleg?

Dacă nu știi ce formă sau mărime ți se potrivește, recomandăm să alegi un model individual mai natural, care poate fi purtat ziua, urmând să-ți dai seama dacă îți dorești mai mult pe viitor.

În cazul în care vrei să alegi o pereche de gene false tip bandă, ai grijă ca dimensiunea din colțul exterior să nu depășească 13-15 mm, iar pentru cele individuale, poți opta pentru cele medii sau scurte.

Mai am nevoie de mascara dacă folosesc gene false? 

De regulă, după aplicarea unei perechi de gene false individuale, nu va mai fi nevoie să folosești mascara. Dacă totuși vrei să retușezi aspectul genelor, alege o mascara obișnuită, care nu este rezistentă la apă. În cazul genelor tip bandă, puteți rimela genele naturale înainte de a aplica genele false și la final, pentru o îmbinare perfectă.

De asemenea, este foarte importantă demachierea, care trebuie realizată cu grijă, de-a lungul firelor. Evită să folosești un demachiant uleios.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns