Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Greselile care iti strica dimineata

Greselile care iti strica dimineata

Dimineaţă este un moment important al zilei şi poate însemna mult pentru orele de lucru care vor urma. Află care sunt greşelile care îţi strică dimineaţa şi fă tot ceea ce poţi pentru a le evita, ca să ai zile frumoase. 

Iata care sunt cele mai grave greşeli matinale care îţi strică dimineaţa.

  • Trucuri pentru a arata bine dimineata

Te fereşti de soare

Dimineaţă este bine să laşi razele soarelui să pătrundă în încăperea în care ai dormit. În acest fel îţi vei regla şi ceasul biologic, iar efectele benefice nu se opresc aici. Specialiştii afirma că oamenii au o stare de spirit pozitivă dacă încep ziua într-un asemenea mod şi, în plus, îşi pot menţine o greutate normală.

  • Ce fac oamenii de succes dimineata

Nu amâna trezirea

Dacă ai obiceiul de a mai dormi câte zece minute după ce a sunat alarma, atunci trebuie să ştii că ar fi bine să renunţi la acest gest nesănătos pentru tine. O asemenea practica te scoate din programul normal şi te împiedica să adormi uşor noaptea. Experţii recomanda trezirea la ora stabilită şi nu mai târziu.

  • Motive sa te trezesti de dimineata

Atenţie la micul dejun!

Micul dejun trebuie luat într-un interval de 30 de minute după ce te trezeşti, în acest fel metabolismul tău fiind intens stimulat. Corpul rămâne fără energie, după ce a consumat din ea în timpul nopţii, fiindu-i necesari carbohidraţi. Cei care sar peste micul dejun şi se apucă de sport la prima oră nu fac un lucru bun. Nu uita să bei şi un pahar cu apă, deoarece în timpul nopţii nu te-ai hidratat aşa cum trebuie.

Comments

comments

Lasă un răspuns