Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Idei în tendințe, culori de păr în 2021

Idei în tendințe, culori de păr în 2021

culori de par 2021

Coafurile din acest an impresionează prin naturalețe și nuanțe de culori, care au surprins plăcut femeile din întreaga lume. Descoperă cele mai grozave idei în tendințe la culori de păr în anul 2021, create de cei mai cunoscuți și apreciați stiliști din lume și care pot face femeile să fie deosebit de frumoase.

Ombre argintiu și ombre cenușiu închis

Cu aceste tehnici și culori de păr poți crea cu siguranță fotografii grozave pentru blog sau Instagram, care reflectă stilul elegant și sofisticat al unei femei moderne ce vrea să fie mereu în centrul atenției. Culorile ombre cenușiu și ombre argintiu se potrivesc oricărei femei, indiferent de vârstă.

Blond argintiu

culori de par 2021

Blond argintiu este o nuanță cu accent natural, care se potrivește perfect în această primăvară. Femeile iubesc această nuanță pentru că are un efect grozav, a devenit una din cele mai mari tendințe din 2021.

Păr violet

culori de par 2021

Această culoare este foarte populară în 2021, ea fiind apreciată mai ales de femeile care au decis să-și schimbe brusc imaginea. Stiliștii au încercat să creeze diferite nuanțe de violet, care sunt apreciate tot mai mult de vedetele din lumea întreagă.

Când vine vorba de violet nu există reguli precise, se pot alege tonuri mai deschise sau mai închise, culoarea florilor de liliac sau a lavandei, sau chiar tonurile reci spre albastru. Indiferent de alegere, culorile mov sunt strălucitoare, ușor extravagante, perfecte pentru dive.

Șaten scorțișoară sau șaten mov ciocolatiu

saten scortisoara

Nuanțele de șaten scorțișoară sunt sofisticate și foarte populare pe Instagram sau alte rețele de socializare. Femeile care aleg șaten mov ciocolatiu sunt foarte încântate de efectul creat, plin de rafinament. Și nuanțele mai închise, de maroniu sau vișiniu, sunt de asemenea în trend, culorile fiind foarte naturale.

Majoritatea femeilor care țin la podoaba lor capilară, aleg o vopsea de păr profesională pentru a obține întotdeauna culoarea preferată.

Blond cenușiu și blond caramel

blond caramel

În acest an, nuanțele de blond cenușiu și blond caramel sunt considerate foarte elegante, ele fac părul să arate revitalizat și regenerat. Șuvițele de păr care sunt vopsite în nuanțe de blond cenușiu sunt pline de rafinament, sunt potrivite mai ales pentru femeile care au deja părul blond.

Nuanțele de blond caramel sunt în tonuri mai calde, de unt, miere și caramel, care creează un look spre blond, mai echilibrat. În acest an, sunt în trend și alte nuanțe de acest fel, cum ar fi:

  • blond caramel auriu care este o culoare potrivită pentru toate tipurile de piele
  • caramel ca mierea care arată senzațional mai ales la femeile cu părul lung
  • bucle în nuanțe de caramel ca ciocolata
  • păr negru cu șuvițe de caramel deschis
  • șuvițe blonde platinate în combinație cu șuvițe de caramel, ca alunele
  • păr caramel deschis, strălucitor
  • șuvițe caramel balayage care este o combinație de nuanțe închise și deschise de caramel
  • păr castaniu cu șuvițe de caramel și ciocolată
  • bucle în tonuri calde și strălucitoare de blond caramel.

Astfel de nuanțe naturale de vopsea de păr sunt perfecte pentru femeile care doresc un pic de versatilitate, schimbare, care nu doresc să renunțe niciodată la rafinament și eleganță, care vor să arate întotdeauna perfecte cu fiecare ocazie.

Roșcat blorange

culori de par 2021

Această nuanță nouă îți poate crea o coafură captivantă în acest an. Este un roșcat cu tonuri de auriu, rose și portocaliu, în care partea centrală a părului rămâne neschimbată. Efectul deosebit apare spre partea inferioară a lungimii părului, tranziția de separare a culorilor este lină și în același timp clară.

Șuvițe colorate

suvite colorate

Adăugarea unei culori deschise la o culoare de bază mai închisă, poate crea un spectru de culori ce pune în evidență podoaba capilară. Șuvițele colorate sunt în mare vogă în acest an, la fel și părul lung, cu împletituri romantice. Femeile pot alege cea mai bună vopsea de păr pentru acasă în scopul de a obține cele mai naturale și mai frumoase nuanțe și pentru a arăta spectaculos în fiecare sezon din acest an.

 

Sursă: PROMOdesk

Sursă foto: Pixabay, Pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns