Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > În căutarea perfecțiunii

În căutarea perfecțiunii

În căutarea perfecțiunii – ”Cool town, evening in the city/Dressing so fine and looking so pretty” cântau The Lovin’ Spoonful în 1966, versuri care îmi răsună în minte an de an, atunci când se apropie vara. Dar de fiecare dată când mă privesc în oglindă şi realizez că nici de data aceasta nu am reuşit să mă pregătesc din timp pentru sezonul estival, veselia îmi dispare instantaneu de pe chip.

Nu am fost niciodată un fan al dietelor, pentru că nu dau rezultate pe termen lung pe propriul meu corp. Și, în plus, am sărit peste mai multe programări la salon în ultimele luni. De accea, mi-am propus un plan de atac şi am hotărât să străbat Bucureştiul în lung şi în lat pentru a găsi cele mai hot centre de înfrumusețare, ale căror terapii garantează soluții pertinente pentru micile probleme estetice care ne dau mari bătăi de cap în sezonul estival. Iată paşii pe care trebuie să îi urmezi şi tu dacă îți doreşti un look perfect până în cele mai mici detalii!

Un alt fel de remodelare

Aflată în căutarea unei metode eficiente de remodelare corporală şi detoxifiere, am descoperit Iyashi Dôme, un aparat care şi-a câştigat faima în unele dintre cele mai exclusiviste SPA-uri  din lume şi care a fost adus şi în România (str. Academiei nr. 35-37C). Acesta este un concept ce are la bază razele infraroşii cu lungime de undă mare, de origine organică, ce constituie modul cel mai eficient de a optimiza şi echilibra starea de bine a organismului. O şedință de 30 de minute produce o transpirație abundentă, echivalentă cu rezultatul parcurgerii a 20 de kilometri. Nu numai că vei elimina din corp 1.200 ml de apă, dar vei scăpa şi de metalele grele din organism. Primul gând pe care l-am avut atunci când am văzut device-ul este că a fost adus din viitor, pentru că are aspectul unei capsule cosmice de culoare albă. Rutina pe care programul o urmează este însă una simplă: se bea un pahar cu apă, apoi se înregistrează greutatea, grăsimea viscerală, masa musculară, nivelul de hidratare şi vârsta metabolică, după care pur şi simplu intri în aparat. Deşi căldura este excesivă şi, prin urmare, transpirația abundentă, nu se simte nicio senzație de sufocare. Iar după şedință, nivelul de hidratare se îmbunătățeşte considerabil, se pierde în greutate, iar pielea devine extrem de catifelată.

Plăcere nevinovată

La Glamour Salon Expert (str. Tudor Ştefan nr. 57) am trecut printr-o adevărată fiesta cu ciocolată pentru corp, în urma căreia toate simțurile mi-au fost trezite la viață. Terapia corporală debutează cu un peeling pe bază de ciocolată, care pregăteşte corpul pentru masajul cu produse ce conțin cacao, fier, fosfor, magneziu şi ulei esențial de portocale. După această experiență relaxantă şi aromată, pielea este revigorată, revitalizată şi arată minunat. Un rol important în această procedură este jucat de uleiul esențial de portocale, care împiedică stagnarea apei în țesutul conjunctiv, prin urmare, ajutându-te astfel să scapi de celulita inestetică.

Piele prețioasă

Tratamentele faciale cu aur nu mai reprezintă o noutate, dar continuă să fie recomandate deoarece ajută la stimularea colagenului, la reînnoirea celulară, precum şi la redobândirea fermității pielii. Nu degeaba se spune că regina Cleopatra adormea, seară de seară, cu o mască de aur pe față. Poți încerca şi tu o astfel de terapie, realizată cu ajutorul produselor premium Maria Galland, la Institutul My Center, din cadrul complexului Pescariu Sports&SPA (str. Glodeni nr. 1-3). Serumurile, cremele de față și măştile conțin extract de trufă albă de vară, peptide anti-age şi, bineînțeles, particule de aur de 24 de carate. Pe lângă proprietățile de iluminare a chipului conferite de metalul prețios, trebuie să ştii că trufa albă este bogată în aminoacizi şi minerale, iar peptidele au puterea de a reda fermitatea pielii. Procesul de exfoliere a pielii se continuă cu un masaj relaxant şi aplicarea unei măşti, încheindu-se cu învăluirea tenului într-un strat de cremă protectoare.

Miresme DE CEAI VERDE

Dacă vrei să arăți impecabil în sandale, ai nevoie de o îngrijire aparte a picioarelor, de la ritualul specific de îmbăiere a acestora până la masajul de relaxare, urmat de aplicarea unei măști protectoare. Toate aceste elemente fac parte din procedura La Crèmerie cu ceai verde de la salonul La Bibliothèque (str. Duiliu Zamfirescu nr. 10), soluția perfectă pentru a trata senzația de oboseală a picioarelor și pentru a oferi, de asemenea, aspectul sănătos și strălucitor al pielii. Datorită principiilor active care se regăsesc în acest soi de ceai, vei simți aproape instantaneu o senzație de prospețime și confort.

FOTO: Instagram

Comments

comments

Lasă un răspuns