Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Machiaj sic pentru piele bronzata

Machiaj sic pentru piele bronzata

 

Bronzul ţine loc de machiaj natural, iar dacă vrei să-l pui în valoare, foloseşte culori strălucitoare şi puternice. Cum se poartă auriul, nu te feri să împrumuţi din sclipirea preţiosului metal.

Pleoape pline de culoare

Indiferent de culoarea ochilor, alege un fard auriu, argintiu, roz sidefat sau turcoaz, culoarea care face valuri vara asta. Ideal este să foloseşti una dintre primele trei nuanţe amintite, iar turcoazul să-l rezervi liniei fine de tuş care dă sarea şi piperul machiajului. Aplică mascara pe gene, de preferat incoloră, doar pentru definire şi un finiş uşor umed, foarte sexy. 

Ai nevoie de: un fard pudră strălucitor în culori neutre şi un tuş sau un creion dermatograf rezistent la apă – ideal e cel albastru. Pentru contur, poţi folosi un fard aplicat cu o pensulă umezită.

Buze senzuale

Cu un aspect umed sau de oglindă, buzele vor sublinia discret nuanţa tenului. Rujul corai se potriveşte cel mai bine cu bronzul. Peste ruj, aplică un luciu uşor sidefat.

Ai nevoie de: un ruj corai şi un gloss sau, dacă nu ai o astfel de nuanţă, obţine-o aplicând un ruj roşu, apoi un gloss portocaliu.

Obraji luminoşi

Cu un fard de obraz cu particule irizante, vei da obrajilor prospeţime. Cea mai potrivită culoare este rozul. Poţi folosi şi un fard mozaic, care intensifică bronzul.

Ai nevoie de: un fard uşor sidefat şi o pensulă mare cu care să aplici discret fardul. Poţi folosi şi un ruj, întins bine, iar deasupra aplică un fard iluminator.

Comments

comments

Lasă un răspuns