Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Manichiura verii

Manichiura verii

Nuanțele tonice, combinațiile interesante sau culorile desert dau frâu liber creativității în această vară.

Dacă ți-ai dorit vreodată ceva excentric pentru unghiile tale, dar ți-a fost teamă să nu pari ciudată, acum este momentul pentru extravaganțe. Se poartă aproape orice, doar cumințenia poate fi privită ciudat în această vară!

Albul e pe val

Albul pur sau cu tente gurmande de înghețată, vanilie sau mentă îți va pune foarte bine în valoare bronzul pielii. Folosește-l și pentru a picta luna de la baza unghiei. Dar poți să o lași și nudă, lăcuită sau vopsită într-o culoare contrastantă.

French cu cristale

Marile case de modă propun lacuri de unghii în culori neutre, tușate de o manichiură french cu cristale Swarovski. Această propunere poate fi ușor adaptată pentru stradă, folosind lacuri paietate.

Sclipiri de seară

Pentru petreceri, tendințele ne propun culorile metalizate, cromul fiind prima preferință, dar nu vei da greș nici cu un frumos degrade cu sclipici. Iar oja care face valuri în plină noapte este cea fluorescentă.

Caviar,
un accesoriu surprinzător

O manichiură specială – microperluțe cu efect de caviar multicolor – este accesibilă și ușor de făcut acasă. Aplici lacul, apoi treci unghia prin microperluțe și gata!

Modele magnetice

Se poartă lacurile cu modele făcute cu ajutorul magnetului – dungi perfecte și valuri dintr-o simplă aplicare și o magnetizare. Totul capătă formă apropiind pentru câteva secunde magnetul de unghie.

Paiete și confetti

Peste un lac colorat sau pe unghia nudă, poți aplica paiete sau buline colorate, pentru o manichiură ce seamănă cu sclipirile soarelui de vară.

Pictura, artă în miniatură

Îți sunt la îndemână pensule, lacuri speciale, sclipici și autocolante cu modele sofisticate. Totul e să dai frâu liber imaginației. Poți desena un personaj simpatic pe o unghie, chiar dacă este o creație naivă, figuri geometrice, fără un design șablon, sau fiecare unghie cu un alt model, folosind câte culori dorești.

Culori tonice

Dacă ești conservatoare și nici un nou trend nu a ajuns la inima ta, dar vrei să fii la modă, alege una dintre culorile verii: nuanțe lăptoase, verde luminos, albastru ciel, roz diafan sau fucsia, portocaliu, galben tare sau verde crud. Pastă sau metalizat, orice variantă este modernă.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.22/5.06.2014.

Autor: Luminița Tăbăran

Sursa foto: Fotolia

Comments

comments

Lasă un răspuns