Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Marile secrete ale frumusetii

Marile secrete ale frumusetii

 

Marile secrete ale frumusestii sunt simple si accesibile, ca toate marile secrete. Am trei sfaturi minunate pentru piele frumoasa. O sa fii uimita sa descoperei ca stiai toate aceste secrete dar nu le aplicai.

Aburul este unul din marile secrete ale frumusetii si este prietenul pielii tale. Baile de abur iti aduc doar beneficii. baile de abur, locale – doar la nivelul tenului, sau generale, curata si improspateaza si hidrateaza profund. Baile de abur pentru ten sunt binevenite mai ales daca adaugi in apa fierbinte ulei de migdale sau ulei de trandafir.

Ideal este si uleiul de lavanda care are proprietati antibacteriene si ajuta la echilibrarea Ph-ului natural.

Al doilea mare secret al frumusetii pielii este exfolierea. Exfolierea are capacitatea de a regenera tesuturile. Procesul trebuie facut cu blandete, dar constant, fara teama, pentru ca exfolierea stimuleaza procesul de regenerare celulara naturala si revitalizeaza. Exfolierea stimuleaza procesul de producere de colagen si elastina naturala care fac pielea sa arate tanara si frumoasa.

Este ideal pentru exfolierea corporala zaharul imbogatit cu ulei de portocale. Poti sa folosesti si alte preparate, de la malai la fulgi de ovaz. Exfolierea trebuie sa fie, o data pe saptamana pentru tenul sensibil si de doua ori pe saptamana in restul situatiilor.

Este gresit sa eviti uleiurile de corp. Acestea sunt unul din marile secrete ale frumusetii. Unele femei cred ca acestea ingrasa pielea, dar ele sunt de fapt ideale pentru hidratarea si hranirea in profunzime a epidermei.

Uleiurile, mai ales daca sunt naturale, aduc pielii acizi grasi esentiali, se absorb bine, in special dupa baie pe pielea uda. Masajul care este necesar pentru a face uleiul de corp sa intre in piele stimuleaza circulatia sangvina.

In loc de final un sfat: nu folosi niciodata produsele cosmetice pentru ingrijirea pielii daca acestea au un miros foarte puternic. O aroma intensa este dovada prezentei in cantitati mari si foarte mari a chimicalelor. In replica pentru frumusetea pielii foloseste cat se poate de des produse naturale cat mai aproape de forma lor naturala.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns