Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Masti cosmetice preparate in casa pentru pielea bronzata

Masti cosmetice preparate in casa pentru pielea bronzata

Tratamentele speciale entru pielea bronzată sunt obligatorii, pentru ca te vor ajuta să reperi ceea ce a stricat soarele. Aceste maşti susţin eliminarea petelor de pigmentare, a rifurilor fine şi a altor urme inestetice lăsate de soarele de asta-vară. Toate aceste maşti cosmetice preparate în casă sunt ideale pentru a intinerii pielea şi a o face strălucitoare şi proaspătă.

Iaurt şi suc de lime. Combina o lingură de iaurt integral cu o linguriţă de suc de lime. Întinde pasta pe faţă şi stai cu ea cât se poate de mult. Repetă tratamenul pentru o perioadă de doua săptămâni la fiecare două zile şi vei începe să vezi rezultatele. După două săptămâni, vei obţine nu numai culoarea originală a tenului tău, dar şi o piele moale şi netedă.

Lime, pudra de turmeric şi apă. Combina o linguriţă de pudra de turmeric cu suc de lime şi apa în parţi egale, pana reyultă o crema şi aplică pe faţă timp de 10 de minute. Nu sta cu masca mai mult pentru că turmericul poate lăsa o tentă galbenă pe piele. Turmenicul este un agent anti-bacterian excepţional, iar sucul de lime decolorează pielea cu blândeţe. Spală-te bine pe faţă şi aplică o crema hidratanta. Tratamentul se face o data pe săptămână.

Papaya şi miere. Este o mască pe care o foloseau şi zeiţele în Olimp. Pune pulpă de papaza în blender cu o lingură de apa minerală (acidulată). În pasta rezultată pune miere şi aplică pe piele. Este o mască dificilă de ţinut pe faţă, este lipicioasă şi curge, dar merită efortul. Ţine masca cât poţi de mult, şi repetă tratamentul în fiecare zi. Masca elimină petele, ridurile fine şi face pielea moale şi strălucitoare.

Toate aceste tratemente sunt extrem de eficiente, dar rezultatele adevărate se văd dupa aplicarea a trei-patru măşti. În plus este foarte bine dacă vei alterna aceste tratemente.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns