Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Măști cu griș împotriva ridurilor

Măști cu griș împotriva ridurilor

 

Grişul sau terciul de griş este indicat şi pentru piele, nu doar pentru a fi servit ca desert. Mai mult, folosit în măşti pentru ten te ajută să atenuezi foarte eficient urmele trecerii timpului.

Aceste măşti cu griş sunt ideale pentru tenurile ridate şi imbătrânite, dar şi ca măsură preventivă.http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2014/09/25/masti-impotriva-ridurilor-gris-1.jpg

Grişul poate fi considerat un produs cosmetic bun, mai ales atunci când este combinat cu iaurt natural, lapte sau miere. Fiecare dintre acestea fac la rândul lor bine pielii.

Terci din griş cu iaurt şi miere. Amestecă o lingură de griş sau lasat la inmuiat in apa calda circa 15 minute, cu o linguriţă de miere şi o lingură de iaurt natural, de preferat bio. Pasta rezultată se lasă să se umfle puţin, după care se aplică pe pielea curată. Se lasă să acţioneze 15-25 de minute, după care se îndepărtează cu apă caldă. Procedura se poate repeta la 3-4 zile. Masca este ideală şi pentru revitalizarea pielii.

Terci din griş cu cafea. Amestecă o lingură de griş crud sau lăsat la înmuiat în apă caldă un sfert de oră, cu 2-3 linguriţe de iaurt natural, lapte sau smântână slabă şi cu doua linguri de cafea foarte concentrata proaspăt preparată. Pasta se lasă să acţioneze  timp de 10-20 de minute după care se clăteşte. Această mască pe lângă faptul că reduce ridurile, redă şi vigoare tenului.

Griş cu lapte praf. Amestecă două linguriţe de griş crud cu doua linguriţe de lapte praf natural, se diluează cu puţină apă călduţă până când se face o cremă densă. Se lasă apoi grişul să se umfle puţin, după care se aplică pe piele pentru 10-20 de minute.  Această pastă este şi un bun exfoliant.

Griş cald cu ou. Se amestecă două linguri de griş cald, fiert în lapte, un gălbenuş de ou, o linguriţă miere, jumătate de linguriţă de sare, 2-3 linguri de suc de portocală. Pasta cremoasă se lasă să acţioneze pe piele timp de 20 de minute, după care se începărtează cu apă caldă. Masca este ideală pentru un ten îmbătrânit şi lipsit de elasticitate.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns